2011-07-27
瘋狂之團購系列 ---- Pancake Colours新派時尚西餐廳晚餐 餐湯 +主菜 +甜品 +飲品環境都OK, 全部都係sofa椅, 仲要好大張Tim 可以Hea 好耐又幾大幾闊落o既餐湯 ----- 栗米火腿忌廉湯, 一般啦, 普普通通, 都唔係完全冇味主菜叫了美式燒原條豬仔肋骨 ----- 我反而覺得佢整得ok wor , 因我們比教過意粉屋, 同i sq 的Duke's Deli ,佢以咁優惠的價錢, 同果D貴一倍的 Ribs 相差不遠..佢做到肉好淋,有足夠燒汁, 有味,配埋薯條, its quite a decent dish ! 香煎珍寶帶子配意式海鮮燴飯----- 除了個飯有少少少少許硬, 味道都合乎標準, 真係好少姐就ok 了綠茶 ----我選了熱的....麻麻地早知叫凍飲啦, 好大杯OVERALL , 我真是覺得LEE 餐超值, 人地其他餐廳, 1 個ribs已經等於你叫2-3個餐的價值了
環境都OK, 全部都係sofa椅, 仲要好大張Tim
可以Hea 好耐又幾大幾闊落o既
主菜叫了
佢以咁優惠的價錢, 同果D貴一倍的 Ribs 相差不遠..
綠茶 ----我選了熱的....麻麻地
早知叫凍飲啦, 好大杯