2024-02-02 326 views
探索位於西營盤既一碗小麵,一試錯晒!夠哂風味,仲有人情味噃。👍冇婊嘅地道菜式,就係讓你食出真材實料既味道。店內有款花甲,香辣得嚟麻麻地,食一啖,似乎連心都麻哂;完全喺意料之外既好滋味!然後,食住個拼盤,有木耳脆彈牙,青瓜開胃爽口,搞到人一啲都停唔到口。跟住嗌個「麵麵俱到」,豬手同肥腸嘅配搭,舖滿溫暖,啖啖肉香,湯底更係濃郁到犯規🔥。食酸菜魚肉麵,清湯怡人,魚肉鮮嫩滑口,一啖湯一啖麵,心情都跟住滿足起來。呢度既特飲,洛神花冰粉酸甜過癮,解辣之餘,簡直係夏日清涼劑!🍹環境舒適,服務親切有禮,即使唔係大店仔,但做既野食質素一流,覺得有港味又得西式既 fusion feel。睇完啲食物相,唔忍心唔分享出去!下次再帶多啲朋友來,大夥兒一齊嘆!💯