2024-01-31 1715 views
依家我就跟大家講下我喺呢間店食嘅體驗啦。首先,佢啲餅真係好食到尖叫👍!牛油味香濃得嚟又唔膩口,每一啖都好似有個小太陽咁溫暖我嘅心臟。我試咗嗰個cranberry nougat,酸酸地嘅蔓越莓夾雜喺甜蜜嘅牛軋糖之中,啖啖都充滿驚喜,雖然對我嚟講可能有少少over,但都算好味。再講返佢嘅咖啡曲奇啦,香濃嘅咖啡味同埋牛油餅嘅完美融合真係百吃不厭🍪!難怪會有人慕名而來。幸好嗰日唔使排長龍,要唔係肚子餓死都買唔到呢𠵱家嘅好味道。至於椰青啫哩,真係清甜解渴,食一啖椰皇肉,啖啖都滑溜溜,涼哋哋嘅,炎炎夏日嘅救星無誤🌴!啲人可能會覺得佢賣相一般,但味道上真係贏晒!總結嚟講,這間店提供嘅美食簡直係色香味俱全,真係啱晒我哋呢啲愛食唔愛貴嘅食客。