2024-01-16 375 views
依家嚟講,食嘢唔單止要食得開心,更加要食得滋味!今次就黎到一間不單只好去、好味,重係好得意嘅食堂。首先試咗佢哋嘅芒果班戟,一啖咬落去,多汁嘅芒果香同埋綿滑班戟皮真係完美配搭🥭;嗰份芳香撲鼻,我仲未食到口就已經在空中輕輕飄落啦!仲有一款紅豆糕,鬆軟得嚟又唔會過甜,紅豆嘅味道鮮潤得黎好真材實料,真係食得出師傅嘅用心同埋巧手。啲茶味上湯水餃都出奇制勝,茶香四溢,水餃皮薄餡靚,啃一啖好有滿足感🍵。嗰個招牌煲仔飯,飯粒夠晒彈牙,又啖啖肉,咸香咸香嘅,同煲底嘅焦香真係絕配🍚!喂,唔好話我多嘴,如果你都係嘴刁嘅好食之徒,記得要趁熱捧場喇!每次黎都覺得自己唔單止係食飽,更加係食得開心!