2023-06-28 79 views
今日收工同同事去咗烏蠅館(紅磡店),諗住食下烤魚。我地叫左個招牌香辣清江烤魚同小小配菜。蒜泥白肉,豬肉肥瘦適中,配上濃郁嘅蒜泥同微辣醬汁,味道十分鮮美🤩食完就開始嘆佢既招牌香辣烤清江魚,魚肉鮮嫩又夠肥美,十分鮮甜,加埋香辣湯底令到魚肉更為可口,令人回味無窮。😋除咗以上兩款招牌菜,佢哋嘅"冇得輸鴨血",都係一流!鴨血口感滑嫩,配上香辣嘅湯汁,實在令人欲罷不能😍四川寬粉,粉條Q彈有咬口👍🏻 魷魚翼外脆內嫩,又吸盡湯汁精華,值得一試😙蘿蔔片同蓮藕片都唔錯,口感鮮甜爽口。烏蠅館(紅磡店)內裝簡約清新,氣氛舒適,適合與家人、朋友一同享受美食。整個餐廳亦非常整潔,環境舒適,服務亦十分周到,係紅磡絕對值得推介既餐廳!
四川寬粉,粉條Q彈有咬口👍🏻
魷魚翼外脆內嫩,又吸盡湯汁精華,值得一試😙
蘿蔔片同蓮藕片都唔錯,口感鮮甜爽口。