2024-12-11
👫今日hubby帶我去咗一間好有feel嘅餐廳🍴呢個天氣坐喺戶外慢慢享受一個下午☀️真係一件賞心樂事呢💯🍴洋食✨🦀松葉蟹肉明太子忌廉意粉:上面鋪滿勁多松葉蟹肉🦀仲有鮮味嘅明太子👍食嘅時候記得要將明太子撈勻一齊食💯明太子同忌廉醬汁撈埋一齊就可以令個醬汁更加升華✅呢個唔錯呀😌🥗沙律:大大兜新鮮嘅蔬菜🥬加埋醬汁味道好清新💯☕️Cappuccino : 濃郁嘅奶香又帶出淡淡嘅咖啡香氣同埋甘甜味☕️入口滑潤😋🥢和食✨🥗中華沙律:最受歡迎嘅中華沙律👍清新爽脆💯🍜稻庭湯烏冬:呢個湯稻庭烏冬超彈牙呀😋超。級。正。呀🥳🥳🍳明太子玉子燒:甜甜嘅玉子燒🥢係hubby最鍾意食架👍🐟鹽燒鯖魚+🐣西京燒雞扒:主食可以揀兩款✅我哋揀咗燒得外皮好香脆嘅鹽燒鯖魚🐠同埋好嫩滑嘅鷄扒🐤鷄扒仲有好多件添💯🍵熱抹茶鮮奶:香濃嘅抹茶味🍵飲入口嘅時候仲有啲回甘添👍抹茶控真係唔好錯過呀🥳🌰現烤蒜香芝士麵包球:呢個真係超推介💯麵包球係現場自己製造😋麵包外皮香脆到不得了🔥麵包入面超軟熟🌈加埋自家製忌廉醬😙超好味🤤麵包球製作需時⏰絕對絕對值得期待喔 🤩🍨果燃開心:超級豐富嘅甜品😍底部係croffle🔥配𡋣雲呢拿雪糕🍦開心果忌廉同埋草莓🍓見到都心
🍴洋食✨
🥗沙律:大大兜新鮮嘅蔬菜🥬加埋醬汁味道好清新💯
🥢和食✨
🥗中華沙律:最受歡迎嘅中華沙律👍清新爽脆💯
🍜稻庭湯烏冬:呢個湯稻庭烏冬超彈牙呀😋超。級。正。呀🥳🥳
🍳明太子玉子燒:甜甜嘅玉子燒🥢係hubby最鍾意食架👍
🍨果燃 開心:超級豐富嘅 甜品😍底部係croffle🔥配𡋣雲呢拿雪糕🍦開心果忌廉同埋草莓🍓見到都心動呀💞好味道🤤