2022-02-21
🍦「迆」雪糕專門店Giveaway🍦📍:深水埗界限街10F號南楓樓地下5號舖⏰:12:30pm-7:30pm(星期一休息)⭕️:現金、八達通、信用卡、Alipay好高興今次可以同 @hea_ice_cream 合作推出今次既giveaway🙈呢間位於深水埗同太子中間嘅雪糕專門店 雪糕以本土用語為名 味道亦以香港特色為主打 希望勾起港人既集體回憶 而且係純素雪糕🍦 有軟、硬雪糕可以選擇 仲有花茶🫖供應🥰呢到既環境十分適合打卡影相📸仲有本土特色既地圖牆 純白既鋪面再加上落地玻璃 真係好正架!今次會送出硬雪糕 有十杯👍🏻大家快啲參加啦!🍦豆腐味配海鹽焦糖棒雪糕好香滑 豆腐味比較濃郁 有豆味 仲有啲木糠喺面層 甜甜地嘅味道 再配搭左海鹽焦糖味嘅特色雪條棒 有種鹹甜既口感😍🍦金桔檸檬茶味配紅豆棒呢一款比較特別 同我一樣鍾意食金桔既一定要試吓 用咗金桔🍊同檸檬茶🍋既配搭 味道比較刺激清新 酸味較重 較濃郁 兩者好夾🙈我再配搭左個紅豆棒 可以食到酸味嘅同時 再食返紅豆嘅甜味😍
📍:深水埗界限街10F號南楓樓地下5號舖
⏰:12:30pm-7:30pm(星期一休息)
⭕️:現金、八達通、信用卡、Alipay
今次會送出硬雪糕 有十杯👍🏻大家快啲參加啦!
🍦豆腐味配海鹽焦糖棒
🍦金桔檸檬茶味配紅豆棒