2021-07-19
去左屯門咁多次都無帶過細佬嚟過,今日就帶佢去食佢最愛嘅台灣菜啦😗見佢地啲menu都好多選擇 好期待😋😋——————————————————————————— <黑糖蘋果西打豬軟骨 ($70)>豬軟骨煮到好淋身亦都好入味,蘋果醋味甜甜地好開胃,份量都足夠兩個人食,依家諗起都好想再encore啊😌.<木玥招牌紅燒牛肉麵 ($96)>嚟到緊係要食下招牌嘢先得喇,見到餐廳大半數人都會點呢個麵😏對比一般台灣紅燒牛肉麵嚟講,佢唔算好濃味,但清清地都帶到牛肉湯底味出嚟,個人夜晚唔鍾意食太濃味,所以覺得幾唔錯,至於牛肉同蘿蔔都煮得淋身同入味👍🏻.<鹽酥雞 ($42)>對於食肉獸嚟講,呢個份量俾呢個價錢,係超抵🤣講返正題先~鹽酥雞係即炸嘅,配埋酸酸甜甜嘅汁點嚟食都幾夾,之後仲叫咗支啤酒,飲住啤酒食鹽酥雞,好爽啊🤤.<雪菊蘋果茶 ($28)>個人認為幾啱女仔口味,雖然佢屬於比較甜嘅口味,但都無蓋過左蘋果嘅香味,唔錯。———————————————————————————
———————————————————————————
<黑糖蘋果西打豬軟骨 ($70)>