2022-05-04
兩個女仔心掛掛肉骨茶,二話不說心有靈犀就決定話要去蘇媽🤣🤣坐又坐得舒服,食物好味大件夾抵食,無抗拒嘅理由~胃口唔大但又想食多幾款,決定叫個細嘅百吉爹肉骨茶,又有肉食又可以任飲🙈🙈受到藥材味嘅人應該會覺得蘇媽嘅肉骨茶好啱口味,有返適當藥材味,肉味又夠,帶啲甜甜口感,飲完暖笠笠確實唔錯!三層肉有眼見一間間好分明夠曬juicy,唔會好乾,點埋因應個人口味而調配既醬汁,無得頂~❤️❤️👍🏻下午茶時間唔算好肚餓,所以叫咗必食嘅椰香咖央多士,佢份量適中一人有兩件,相信絕對係即叫即整,焗得好脆身,不過放心唔會乾,中間夾埋牛油同唔少嘅咖央醬,每啖咬落都係幸福(同脂肪~🥲)但椰香好濃,成件事真係好滿足!既然都放肆開,就準備叫翻杯嘢飲配搭,今次選擇煉奶底嘅手沖拉茶,無少甜到😂😂簡直係一流,茶香奶香都夠又滑,推薦👍🏻