2010-04-30 8 views
由佢開張到今日,每次做完gym經過,唔係落閘就係老闆埋緊數,今日竟然比我見佢仲有個類似客既人,我即刻厚面皮咁問仲有冇得買野食,正因為老闆一句欲罷不能令我太感動,即叫左個肉鬆蛋餅,其實我每種蛋餅都想食.........等成品其間同老闆娘講我都係岩岩做完gym,佢就話好多人都係咁,佢話蛋餅健康,做完運動食都唔怕,不過我係打算第二朝做早餐架,老闆就話都一樣好食,不過肉鬆就唔會脆口,我唔會介意架,最重要係我終於都食到蛋餅,老闆係整既時間同我傾計,仲話如果我聽日都黎可以食到新產品,我知佢會睇呢度食評,係度先講聽日我無緣去食喇.......最後都忍唔住搭車時食左一件,都幾淡,就算加埋肉鬆都只係有好好好少咸味,對於我黎講加埋佢d醬就好好味喇,好想有下次呀

台灣進口外賣盒
肉鬆蛋餅
2010-04-30
$12 (Breakfast)
肉鬆蛋餅
  • 終於遇到喇