2018-08-06
之前係openrice搵下kln city有咩好食, 而我不嬲都幾中意食中菜, 所以就bookmark左呢間一直想試!今次就另外邀請左3個同事一齊去食~😋我係兩星期前就已經訂定位啦! (但奇怪地其實去到果陣都唔FULL, 一直都有吉檯, 但係係星期五晚😵)黎到當然要試石鍋海味啦! 一碗既份量唔多, FOR一個人係岩岩好既, 個花膠味道較清, 海參較濃, 試齊2樣balance返就岩岩好啦! 用料都幾足~第一次食魚腸, 無得比較, 唔知呢度算唔算出色, 不過至少食唔到D咩臭味, 味道係可以既, 亦唔會太咸, 同事都話呢度整得唔錯! 有兩個同事都係好中意食辣既, 所以點名叫左個辣子雞, D辣好香, 唔算太油, 雞都唔會"鞋", 不錯!個芥蘭炒得岩岩好, 又有D咸香味, 用黎送飯一流!乳鴿可能真係太BB, 得好少肉食...個飯都好香, 味道唔錯, 唔會太咸~呢餐飯同事們都好滿意, 仲話我無介紹錯! 其實我都係撞彩, 哈哈😁😁
今次就另外邀請左3個同事一齊去食~😋
個芥蘭炒得岩岩好, 又有D咸香味, 用黎送飯一流!
乳鴿可能真係太BB, 得好少肉食...
個飯都好香, 味道唔錯, 唔會太咸~