2014-12-05 723 views
最近香港開左好多間蜂蜜雪糕,食過其中2間都覺得好失望,完全唔好食,同韓國無得比,但今日同友人食完dinner, 友人想試,咁就一於去試埋呢間!今日可能天氣凍,竟然無人排隊,仲有位坐,買左最traditional ge 蜂蜜雪糕,坐左o係門口ge bar枱,感覺好舒服!本身無抱任何期望,首先試一淡牛奶雪糕,wa!! 好好食!! 出乎預料ge creamy 重奶味!! 好滑!!再加埋甜甜ge蜂蜜,好正呀!!!唯一缺點係蜂蜜唔夠多。好開心終於o係香港食到好味,有韓國味道ge honeycomb ice cream la!!!
2014-12-04
$46 (Last Night Supper)