2010-08-23
一去到間餐廳話個位未準備好 等左一陣.. 就幻彩詠香江囉. miss左!!冇得邊食邊睇但係環境方面其實都好好既.. 雖然鋪位細細但又唔會話十分迫waiter 十分之nice.. 不過好可惜唔識講中文 要講我d殘破既英文不過佢地都好有耐性同好幽默咁逗我地開心 哈哈 仲請我地飲酒 好開心野食方面 我地4個人叫左兩個頭盤, 半打蠔 一個main 同 pasta頭盤叫左antipasto 同 caparcioantipasto有parma ham同 smoke salmon 仲有沙律,沙律幾新鮮.. ham同salmon都好香好好食caparcio 係生牛肉片, 剛上台時有少少未解得晒冰不過食落幾特別.. 放多左一陣就溶了 食落軟晒.. 牛肉味好香 肥膏分佈好平均除左韓式之外而家仲可以試埋意大利式 十分滿意生蠔方面 係美式既大隻生蠔, 開得好好完全冇蠔殼都好新鮮, 海水味重!main 叫左 bbq rib, full份.. 好大份 連埋薯菜... 燒得好好 肉汁好多pasta叫左雙蝦天使麵, 有龍蝦 大蝦, 忌廉汁 好rich 好香 好濃!!dessert方面叫左香蕉蕉糖蛋糕 同埋 berry
但係環境方面其實都好好既.. 雖然鋪位細細但又唔會話十分迫
頭盤叫左antipasto 同 caparcio
沙律幾新鮮.. ham同salmon都好香好好食
caparcio 係生牛肉片, 剛上台時有少少未解得晒冰
除左韓式之外而家仲可以試埋意大利式 十分滿意
生蠔方面 係美式既大隻生蠔, 開得好好完全冇蠔殼
都好新鮮, 海水味重!
dessert方面叫左香蕉蕉糖蛋糕 同埋 berry cruble,
好好味 冇乜好彈 !! 食得好開心 又有人請飲野! ^^ 不過價錢比想像中高少少