(Non-member)
2007-11-02 12 views
上個禮拜日晚﹐男朋友帶左我同佢媽咪去南亞食晚飯﹐原來auntie20幾年前同uncle拍拖都經常黎既~ 我就咁大個女都係第一次黎.. 我地點左半隻海南雞﹐肉片參乜(咖哩既一種)﹐炒貴刁同牛肉沙爹﹐隻雞真係掂﹐炒貴刁都有馬來西亞既水準﹐係唔夠辣﹐肉片參乜呢種咖哩都係第一次食﹐無咩特別﹐係比普通咖哩甜D同唔辣﹐牛肉沙爹勁OK... 我平常外面﹐D肉會太熟而且太硬﹐呢個沙爹一咬就斷﹐肉質見少少紅﹐係我最愛﹐不過係個sauce唔夠花生~ 加埋我好耐無飲過既Ice Coffee (加雪糕個隻) 加埋都係300幾蚊~ 抵食~ 值得再去﹗auntie仲話個經理仲係同一個人添﹐以前後生仔﹐依家大左喇~