2019-08-05 815 views
朋友新屋入伙,幾個朋友上左佢度坐陣就去左呢間食飯,貪佢任食任飲,8:30後仲有折。一行10個等左陣就入得,先黎每位一隻鮑魚同冬菇,幾大隻,味道一般。過左一陣就一大盤魚生,質素都係可以接受既,差唔多時間黎左雞煲,經理主動話會幫我地炒,又講要用咩火,同埋講番雞係無限添加,中間又撩我地傾計,睇得出佢係有心做服務既。之後就黎左張相既海鮮盤,有蝦、蟶子、象拔蚌、龍蝦、龍躉同帶子,其實食完都飽左7、8成。全程個經理都有check我地使唔使幫手,又會主動換碟,今時今日喺屋村酒樓好難搵到架啦。埋單290一個,抵食到爛。

2019-07-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)