2024-08-08 1326 views
今次我地帶埋父母去食飯,長輩一般都鐘意去茶樓食,而呢間就係深水埗南昌區比較好既一間,佢地有火鍋同小菜食,我地就揀左食小菜😁佢坐位都係正常茶樓位,都闊落,平日仲有好多特價食物,重點就係$1燒味,超抵食‼️燒鵝例牌($1)佢地門口掛住一隻隻既燒鵝,見到咁大隻就揀左燒鵝,旁邊仲有個師傅即燒乳豬,相信我鵝都係咁樣整,隻鵝都好多肉食,例牌都唔細😋迷你冬瓜盅($168)呢個冬瓜盅係限量既,我地叫完見隔離枱已經冇得食,要食就要一坐低即叫,佢一d都唔迷你,勁大兜,又足料,我諗夾埋有10碗起碼,我地4個人食都食唔曬😆薑蔥鮑魚雞煲($168)雞煲既鮑魚比我想像中大隻,唔係是但比d細既hea你,總共有4隻,雞件都幾多,多埋煮得入味👏🏻沙爹粉絲金菇牛肉煲($138)呢個牛肉煲唔係用肥肉,係用嫩既牛肉片整既,同樣都係好大煲,上枱既時候仲係滾,d粉絲索曬d汁好惹味,不過吸曬d汁既關係有d乾,再多汁就更好😉四季豆茄子炆豆腐($118)食咁多肉,叫番個菜類啦,茄子炆豆腐整得幾好味,個醬汁用黎撈飯都唔錯🍆食完成餐飯埋單既時間,店員仲話送糖水比我地,好好人,而送比我地既就係綠豆沙,可以清下熱都唔錯🥣呢間酒樓可以話大件夾抵食

燒鵝例牌($1)

迷你冬瓜盅($168)

薑蔥鮑魚雞煲($168)

沙爹粉絲金菇牛肉煲($138)

四季豆茄子炆豆腐($118)

呢間酒樓可以話大件夾抵食黎形容,我地完全食唔曬,可以留埋第2日食,本身d餸都唔貴,仲要勁大碟,食物質素都唔差,抵食👍🏻
2024-08-01
Type of Meal
Dinner
2024-07-12 2001 views
有次行經呢度見到門口海報D晚安優惠好吸引,仲話有1蚊乳豬/燒鵝/文昌雞揀tim今晚諗唔到晚餐食咩,又想食下小菜,所以就黎試下喇晚市都幾爆場分開咗一邊打邊爐一邊小菜手拍青瓜配上蒜泥帶有小小辣味, 清爽之選老火煲靚湯 - 粉葛赤小豆豬骨湯媽媽湯味,飲落冇味精湯渣已經好細心咁另外裝起咗出嚟店員仲周不時過黎幫我地添湯重點係份量都幾大壺呢個size我地2個人每人飲左4碗先清底燒味雙拼海哲燻蹄+ 燒腩仔燒腩仔外皮做到芝麻皮,咬落脆卜卜肉質食落鬆化,軟腍無渣而且半肥瘦適中燻蹄薄切蘸上蒜醋汁,好開胃至尊燒鵝價錢真心大癲冇諗過真係有1蚊價以為呢個價錢會好流啦點知用哂托盤加熱住黎到仲要咁岩係鵝脾位燒鵝皮脆,個肉質帶有獨特香氣食落鵝油味道好香,肉質咬落juicy必食!跟住臨走先見到呢張咁震撼嘅相就咁睇都覺隻隻燒鵝既質素好靚剁椒蒸大鱔剁椒既辣同鱔肉本身既鮮甜味道好夾鱔肉好新鮮,食落肉質好爽彈, 帶有魚油香而且骨位都係響中間, 所以唔太識吐骨既朋友都好易處理到台式三杯雞煲黎到見到個份量嚇一嚇雞煲size 😂個煲黎到滋滋聲,鑊氣十足雞件配上蒜頭,小青椒,紫洋蔥同其他香料炒出嚟嘅濃郁香氣,仲有小小酒嘅味道,特別開胃
今晚諗唔到晚餐食咩,又想食下小菜,所以就黎試下喇

晚市都幾爆場
分開咗一邊打邊爐一邊小菜

手拍青瓜
配上蒜泥帶有小小辣味, 清爽之選

老火煲靚湯 - 粉葛赤小豆豬骨湯
媽媽湯味,飲落冇味精
湯渣已經好細心咁另外裝起咗出嚟
店員仲周不時過黎幫我地添湯
重點係份量都幾大壺
呢個size我地2個人每人飲左4碗先清底

燒味雙拼
海哲燻蹄+ 燒腩仔

燒腩仔外皮做到芝麻皮,咬落脆卜卜
肉質食落鬆化,軟腍無渣
而且半肥瘦適中

冇諗過真係有1蚊價
以為呢個價錢會好流啦
點知用哂托盤加熱住
黎到仲要咁岩係鵝脾位
燒鵝皮脆,個肉質帶有獨特香氣
食落鵝油味道好香,肉質咬落juicy
必食!

跟住臨走先見到呢張咁震撼嘅相
就咁睇都覺隻隻燒鵝既質素好靚

剁椒蒸大鱔
剁椒既辣同鱔肉本身既鮮甜味道好夾
鱔肉好新鮮,食落肉質好爽彈, 帶有魚油香
而且骨位都係響中間,
所以唔太識吐骨既朋友都好易處理到

台式三杯雞煲
黎到見到個份量嚇一嚇
雞煲size 😂
個煲黎到滋滋聲,鑊氣十足
搞到我地即刻order左碗飯

綠豆糖水
足料而且唔太甜,配小小臭草味道

最後不得不讚呢度啲員工個個都helpful
見到我哋需要裝湯嘅時候好主動過嚟幫手
同埋換碟

下次一定會再同屋企人嚟
  • 至尊燒鵝
2024-10-13 0 views
燒鵝醬汁香濃,又唔會蓋過鵝肉香味鵝肉味香煙韌, 瀨粉爽滑彈牙燒鵝瀨,簡直完美配搭週日10:30前早市點心優惠11:00後,燒鵝套餐先有得落單家庭飲茶聚會,食燒鵝得體又好食每次飲茶地點首選10點後人多,預早攞位真係太多客人,搭枱即有位坐唔好預期待應,會招呼周全到位#香港必食
燒鵝醬汁香濃,又唔會蓋過鵝肉香味
鵝肉味香煙韌
, 瀨粉爽滑彈牙

燒鵝瀨,簡直完美配搭

週日10:30前早市點心優惠
11:00後,燒鵝套餐先有得落單

家庭飲茶聚會,食燒鵝得體又好食
每次飲茶地點首選

10點後人多,預早攞位
真係太多客人,搭枱即有位坐
唔好預期待應,會招呼周全到位

#香港必食
燒鵝皇例牌套餐
2024-10-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$110 (Breakfast)
燒鵝皇例牌套餐
  • 例牌燒鵝皇+瀨粉+菜 套餐
2024-10-02 238 views
國慶日約左一家大細出黎吃個飯聚一下舊,今日揀左黎南昌既半島漁港吃飯。本身已經book 左檯,點知黎到都仲要得大約20分鐘,而且人山人海等位,可見人氣真係高。佢既一盅兩件唔算超級高質,特別好食既可能係流心奶黃包,岩上菜熱辣辣流心好正!黑金既包望落幾高級。但本人對佢既腸粉真係失望,粉漿厚得黎太重米味,唔好食。。。燒鰻魚都幾唔錯,會附上一細碗燒汁比你。鰻魚黎講肉質好厚實,入口係彈牙既,幾特別,仲有佢層皮好糯,充滿油脂,邪惡,正!最後當然要講下佢最出名既燒鵝,成隻上好療癒!皮係燒到香脆充滿鵝香,表皮下既油脂令你食落更加滿足!淨係食佢既皮加梅子醬都已經好正!特別要講既一家係佢既肉質,好嫩滑之餘都好有肉汁,燒鵝黎講真係無得輸,必點!

2024-09-21 373 views
成個屋邨祇得一間酒樓,所以每逢週末、假期例多人排隊等飲茶😑鳳爪排骨飯飲茶必食咸水角蒸腸粉煎釀茄子沙律卷流心奶皇包真係要好流心食👍👍黃金糕唔係好多酒樓有售👍潮州粉果豆苗餃蟹籽燒賣臘味糯米飯臘味太肥無油香總括半島點心係有水準,燒味都唔錯👍
2024-09-18 527 views
起7/9嘅時候,香港同我嫲就走左去南昌試下佢嘅半島酒樓食下午茶。環境算係同灣仔嗰間都係唔錯下,食物同價錢就有啲區別。當時就叫左燒鵝瀨粉,炸两,野菌千層竹,薄撐,同芝麻馬啼糕。當時,我地叫左2個薄撐,2個都唔錯。芋頭粒薄嘅話,餅皮幾鬆脆,而且芋頭口感粉粉地幾香芋頭味下。外加上通常薄橕係用蔥或者雜豆,好少用芋頭粒整落去。另外個就係花生碎味,味道就比較甜口,可以食到除左花生碎外,仲會加椰絲同糖,會似甜品。另外,黑芝麻馬啼糕都係推薦。糕點食落去會有香濃嘅芝麻香味,外加馬啼嘅清脆同糕點本身軟諗嘅口感互相做陪襯,令到風味幾和諧下。瀨粉嘅話可以見到應該係佢招牌,大部分人都叫,外加價錢去合理,23個幾一份,都唔錯。整體來講就下午茶而言其實唔錯,價錢經濟實惠,都多人食

整體來講就下午茶而言其實唔錯,價錢經濟實惠,都多人食

朋友住喺南昌站樓上,放工約埋帶我去品嚐環球美食,阿翁火鍋館 位於南昌薈,地點非常方便,最緊要係無限時任飲任食,可以慢慢嘆海鮮火鍋,同朋友傾吓偈,又唔會趕時間。無限時任飲任食 $298/位7:30pm 已經滿座,門口排隊等咗一陣有位,下次最好訂位就唔使等啦!啤酒汽水任飲天氣熱辣辣,坐低飲返罐凍汽水或者冰凍啤酒,超級爽!重慶辣雞煲新玩法~可以無限添食!CP值很高,重慶麻辣非常惹味,雞件肉質嫩滑,可口多汁,食過翻尋味。環球海鮮盤天天新鮮,款款不同,經理話今日有六款精選食材,每位一份!海鮮沒有劃一的,有驚喜!竟然有生蠔。海鮮拼盤非常豐富,新鮮鮮甜,海蝦、蟶子、元貝、墨魚仔、生猛海蟹。全部海鮮都肥大肉厚,海蝦彈牙,海蟹多蟹膏,蚝肉肥大,環球滋味一次過品嚐,滿滿的海洋鮮甜味。刺身拼盤刺身質素很高級,鮮甜冇腥味。有我喜歡的甜蝦、帶子,赤背和三文魚也不錯。阿翁極級牛頸脊我哋兩個都係牛肉控,食到碟咁高級嘅牛肉真係賺咗!賣相漂亮,雪花分布平均,脂肪比例適中。放落湯底滾幾秒已經食得,牛肉嫩滑,味道濃郁,原汁原味最好吃。至尊水餃皇超級大隻的水餃,大個一個乒乓波,入邊嘅大蝦非常鮮甜好味,每位一隻,少食多滋味。蠔
無限時任飲任食 $298/位
啤酒汽水任飲
天氣熱辣辣,坐低飲返罐凍汽水或者冰凍啤酒,超級爽!
重慶辣雞煲
環球海鮮盤
天天新鮮,款款不同,經理話今日有六款精選食材,每位一份!
刺身拼盤
阿翁極級牛頸脊
至尊水餃皇
蠔皇鮑魚扣玉掌
每晚師傅都會點選一款美食,為食客帶來美味驚喜。今晚我哋就食到尊貴菜式,蠔皇鮑魚,肉厚彈牙,扣玉掌軟嫩入味,吸收了鮑汁精華,非常美味。
招牌鴛鴦鍋
任食火鍋配料
來到最後就是壓軸好戲火鍋了,招牌鴛鴦鍋 一次過享受兩款滋味,有辣有唔辣,湯底濃郁好味。
火鍋配料,選擇多,各款海產、蔬菜、丸類、肉類、餃子,樣樣都好好食,而且質素也很好。到最後一個公仔麵作為完結,給準今晚的精華濃湯,約定下次再來。
Celebration
Birthday
  • 阿翁極級牛頸脊
  • 環球海鮮盤
  • 重慶辣雞煲
  • 蠔皇鮑魚扣玉掌
2024-09-12 649 views
半島漁港推出咗超抵嘅晚市優惠,一蚊雞就可以換購招牌至尊燒鵝皇/海南文昌雞或者極品BB乳豬,相當抵食!🥰🥰🥰😉😀😀😀🪿至尊燒鵝皇🪿 $1$1嘅至尊燒鵝皇有1/4隻,招牌燒鵝人人都鍾意,燒鵝皮香脆,唔會好厚脂肪,燒鵝肉嫩鮮美,自帶香濃嘅鵝味,果然係招牌之選,大部分客人都係選呢個$1燒鵝優惠呢⭐晚飯優惠套餐⭐ $488🐥川味口水雞🐥:口水汁醬夠香微辣,為鮮嫩嘅雞肉,提鮮提香,好開胃嘅前菜🫕粉葛赤小豆瘦肉老火湯🫕:好足料嘅老火湯,一煲份量兩人飲就剛剛好,呢個湯可以清熱去濕,夏天飲就啱曬🐷海蜇燻蹄拼燒腩仔🐷:海蜇同燻蹄夠曬爽脆Q彈,燒腩仔肉質鮮嫩,肥瘦相間,皮脆肉嫩🦐半島小炒王🦐:腰果同炸過嘅銀魚仔香脆可口,韭菜鮮嫩無渣,配上蝦乾,魷魚,鮮蝦,菜脯等等,炒得好有鑊氣,口感層次亦見豐富🐟湘味酸菜脆肉鯇🐟:脆肉鯇爽脆彈牙,一定係新鮮魚肉,爽嫩酸菜份量畀得好大方,配上芽菜等配料,份量十足嘅一煲,味道大概係小辣程度🍮綠豆沙🍮:甜度剛剛好,香甜幼滑半島漁港/阿翁火鍋館(南昌薈)九龍南昌站西邨路19號南昌薈1樓F102號舖 #半島漁港#晚市優惠#晚市套餐#中菜套餐#南昌#南昌薈#1蚊雞#1蚊燒鵝#1蚊乳豬#

🪿至尊燒鵝皇🪿 $1

⭐晚飯優惠套餐⭐ $488

🍮綠豆沙🍮:甜度剛剛好,香甜幼滑

半島漁港/阿翁火鍋館(南昌薈)
九龍南昌站西邨路19號南昌薈1樓F102號舖

#半島漁港#晚市優惠#晚市套餐#中菜套餐#南昌#南昌薈#1蚊雞#1蚊燒鵝#1蚊乳豬#招牌燒鵝#特色小菜#家庭聚會#朋友聚餐#包場#酒樓#茶樓#火鍋餐廳
Fafafoodblog為食花太郎 半島漁港 / 阿翁火鍋館 🍴二人餐 488 蚊1.小食沙薑豬手沙薑豬手好彈牙 入味 點d沙薑汁就好正2.燒味蜜汁叉燒燒腩仔🐖叉燒肥瘦適中 燒腩仔好香脆 正3.燒汁野菌牛仔骨🐂牛仔骨好足料軟林 近骨位好彈牙 醬汁好入味 仲有好爽口既野菌 4.金銀蛋浸時蔬好多咸豆皮蛋 白菜仔新鮮爽口 個菜汁吸哂蛋味撈飯都正5.豆腐海皇跟 勁足料 好多豆腐同蝦 濃度適中 正🍴一蚊乳豬 整得一d都唔hea好夠香脆#燒肉 #叉燒 #乳豬 #金銀蛋 #白菜仔 #豬手Score 平均分< 7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#半島漁港深水埗西邨路19 號南昌薈1 樓f102 鋪~~~~~~~~~
Fafafoodblog為食花太郎 半島漁港 / 阿翁火鍋
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#半島漁港
深水埗西邨路19 號南昌薈1 樓f102 鋪
~~~~~~~~~
2024-09-11
朋友約飯聚,第一次來南昌薈的半島漁港,有點驚訝平日晚上也有不少人來,質素應該不錯。$1 超值優惠,有文昌雞、燒鵝皇、BB豬選擇,份量按人數比例。還有晚飯套餐,怪不得平日也全場滿座。至尊燒鵝皇 $1只是$1 但幸運有個髀位燒鵝皮帶點香脆,肉質嫩滑少肥肉,旁邊是醃蘿蔔酸甜開胃。特大蟶子皇 $88/隻蟶子彈牙,以蒜蓉粉絲蒸,炒絲吸收蟶子、蒜蓉精華,入味又惹味。細富貴斑(約一斤)$218賣相很不錯,侍應姐姐以熟練手法分魚,相當專業。富貴斑較少骨,蒸得時間剛好,魚肉保持嫩滑,啖啖肉相當滿足。送綠豆沙糖水,足料煲到起沙,甜度適中。另外楊枝甘露凍糕,黃色是楊枝甘露味,白色是椰汁,兩者味道好夾又平衡。整體的食物味道及侍應服務也是十分高質,下次想想來試試點心質素。

還有晚飯套餐,怪不得平日也全場滿座。

至尊燒鵝皇 $1
只是$1 但幸運有個髀位

燒鵝皮帶點香脆,肉質嫩滑少肥肉,旁邊是醃蘿蔔酸甜開胃。

特大蟶子皇 $88/隻

細富貴斑(約一斤)$218
賣相很不錯,侍應姐姐以熟練手法分魚,相當專業。

富貴斑較少骨,蒸得時間剛好,魚肉保持嫩滑,啖啖肉相當滿足。

送綠豆沙糖水,足料煲到起沙,甜度適中。

2024-08-27 612 views
呢間阿羽海鮮火鍋真係唔錯!佢哋主打無限時任飲任食,食到你扶牆出!嗰個海鮮盤有蝦、有蟹、有青口,真係超新鮮,食到啲海味好足。而且佢哋有得揀2選1鍋底,好似龍蝦雞鍋同澳門豬骨鍋,個湯底超濃,好啱啲鐘意重口味嘅人。除咗海鮮,佢啲肉類都好正,例如有美國雪花肥牛、鮮魚片,仲有好多丸同餃子類嘅配菜,夠你揀到眼花撩亂。總括嚟講,呢度嘅服務都唔錯,當中d 服務員成日幫我哋換碟,食物質素有保證,啱晒鍾意打邊爐同海鮮嘅你嚟試下!

2024-08-16 659 views
難得對仔得閒陪我食飯,唔諗咁多任食火鍋,呢間最正是無限時而且是任飲任食,卡位又坐得好舒服,呢度有9款湯底可選,另外仲有重慶辣雞鍋/澳門豬骨鍋2選1,亞仔唔食得辣就點粟米同豬骨,份量都幾足,湯底都好夠味。一坐底就送上三文魚、帶子、甜蝦及赤貝刺身, 都幾新鮮。每位仲送上蠔皇鮑魚扣玉掌、炆得好腍又入味,無限時任飲任食都有咁質素,相當唔錯。鮑魚大大隻,柔韌扣得好入味。澳門豬骨鍋好足料,幾大件連肉的豬骨,仲有粟米紅蘿蔔,未打邊爐飲啖湯都覺得清甜。每枱人頭計送上環球海鮮盤,當中有6-8 款時令海鮮括海蝦、蟶子、元貝、巨蠔、大龍蝦及墨魚仔;蟶子王,大大隻爽口又彈牙的鮮蝦。每人一粒水餃皇,足餡料又好食。任食的肥牛都有質素,肉質鮮嫩有牛味。阿翁極級牛頸脊超正,雪花紋好平均,牛頸脊厚度適中,肉質柔軟,入口即溶,牛肉味超濃。任食青口都是大大隻,吸收了豬骨湯精華後更正。蝦滑及墨魚滑都好爽口又足料。竹笙本身無乜味,當吸收了湯底的精華,爽口得來又好味。羊肉肉質都好鮮嫩, 不錯。呢度是任食無限時,唔駛趕頭趕命咁,仲有呢度侍應及經理招呼超好,換碟又加湯,全部自動波。啤酒、汽水及紙包飲品都有齊,任飲。鍾意食乜自己點,都
一坐底就送上三文魚、帶子、甜蝦及赤貝刺身, 都幾新鮮。
鮑魚大大隻,柔韌扣得好入味。
每人一粒水餃皇,足餡料又好食。
任食的肥牛都有質素,肉質鮮嫩有牛味。
任食青口都是大大隻,吸收了豬骨湯精華後更正。
蝦滑及墨魚滑都好爽口又足料。
竹笙本身無乜味,當吸收了湯底的精華,爽口得來又好味。
羊肉肉質都好鮮嫩, 不錯。
啤酒、汽水及紙包飲品都有齊,任飲。
鍾意食乜自己點,都有唔少選擇。
每人$328坐足2個鐘,但我地2個鐘已食得好飽了。
2024-08-12
  • 肥牛
  • 蠔皇鮑魚扣玉掌
8月9日大仔仔生日,母多愛兒,靚媽知佢今晚有節目,唔可以同佢食晚飯慶祝,就特登請一日假,並在呢間在佢,公司附近嘅酒楼,聯同揾食肥華及細仔仔,一齊飲中午茶慶祝佢嘅生日,雖然今日喺閒日,肥華和靚媽都要在此酒楼門外,等咗近3O分鍾,才獲安排入座,雖然肥華等到,有啲火到嚟埋但食過今餐此酒楼出品就,怒氣全消,因今餐全是,B+級評語起標質素食物,而碗义燒飯嘅义燒更喺A++食品,再加上,蘿蔔牛雜,雞絲粉卷,煎蠔餅,薯角牛柳粒,豉汁排骨及蟹籽燒賣,都有A+水評令到肥華一家四口,都食得開心滿意,今餐靚媽出錢,慶祝大仔仔嘅,生日午宴喺有完美嘅👍👍👍👍👍👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2024-08-08 443 views
今晚行深水埗南昌薈商埸,經過半島漁港阿翁火鍋館,見到個餐牌好吸引,$1可以食到燒鵝或文昌雞或BB豬,睇落真係好抵,一於入去試吓。入到酒樓,人頭湧湧,裝修酒樓格局,座位寬闊。我哋叫咗四個餸:$1 燒鵝,店員送到嚟,已經聞到陣陣燒鵝香味,食落口,皮脆肉嫩,唔肥又唔韌,非常高水準。菠蘿咕嚕肉,用菠蘿作器皿,有新鮮菠蘿,酸酸甜甜,非常開胃。蒜片薯仔牛柳粒,蒜片螺薯仔都,好香口,牛柳粒完全冇根又冇渣,仲好有牛味。最後加多一個竹笙羅漢齋,呢個餸味道比較清淡,可以食得出食材嘅原味,健康之選。總括嚟講,呢間酒樓除咗有小菜,仲有火鍋,海鮮亦都有唔少選擇,同朋友食飯或一家人歡聚,不錯的選擇。
入到酒樓,人頭湧湧,裝修酒樓格局,座位寬闊。
我哋叫咗四個餸:
菠蘿咕嚕肉,用菠蘿作器皿,有新鮮菠蘿,酸酸甜甜,非常開胃。
2024-08-08 426 views
半島漁港推出晚市優惠,只係「一蚊」可以食到極品B B乳豬,外皮脆脆,肉嫩多汁!兩人分量亦不少另外亦有至尊燒鵝及海南文昌雞,下次再嚟試!每日限定迷你冬瓜盅其實一d都唔迷你,足足有十大碗湯,碗碗足料,而且冬瓜湯好鮮甜!原隻菠蘿脆皮咕嚕肉。用上新鮮菠蘿,有水果嘅香味,而且酸酸甜甜,咕嚕肉更鬆化,一d都唔油膩送飯一流。又係我至愛嘅豉椒炒鵝腸。鵝腸非常新鮮,非一般急凍貨,用醬油調味啱啱好,爽口彈牙,鑊氣十足。

另外亦有至尊燒鵝及海南文昌雞,下次再嚟試!

每日限定迷你冬瓜盅

2024-08-06