2008-02-24 10 views
其實我同一d friends差唔多經過都會去食章魚燒, 原味, +蛋沙律同埋+吞拿魚都試過, 朋友like蛋, 我就like吞拿魚!如果咁好彩襯佢岩岩整起買來食真係好正, 熱辣辣既丸加埋凍凍地既蛋沙律or吞拿魚一齊食, 好好feel, d丸外脆內軟, 章魚又夠大舊, 正正正, 不過真係要小心燙口!~ 不過有時d丸擺左陣既話當然會冇咁好食既…除左食丸, 當然唔少得加3蚊要埋杯冰凍又夠濃既綠茶啦, 唔要甜又得, 仲好似可以加5蚊要牛奶/豆奶綠茶, 不過朋友試過話飲唔出有牛奶/豆奶……個人覺得飲住綠茶食丸丸真係好正~另外對上一次去仲有炒麵, 廿蚊左右試埋, 有d椰菜, 仲有隻好滑既煎蛋, 對我來講d麵就油左少少咸左少少, 不過朋友話岩, 好食, 其實炒麵唔油又冇咩可能既……個炒麵係小舟size咁多, 不過食晒既話係會好飽!雖然要企住食, 不過d丸真係要襯熱先好食, 所以從不考試拎返屋企! 店內有洗手盤, 對手唔乾淨都可係慢慢洗完先食, 而店員會不時大叫slogan, 幾有氣勢, 而且態度唔錯, 係講野快左d, 不過人多排長龍既時候就要小心d, 會容易出錯!有d人覺得廿幾三十蚊得果6粒好貴,

有d人覺得廿幾三十蚊得果6粒好貴, 不過呢度d丸既size係比12蚊6粒果d檔仔貨色大成倍, 而且好食好多, 所以貴d都值既~