2016-08-18 282 views
各位請小心,別中伏! 因為此店是一間會擦去「劣評」只留「好評」的食店!或許openrice 佢不能擦啦! 哈哈哈~一心諗住百幾蚊食碗手切牛肉麵都可以接受吖!而且見店內也坐了不少客(可能正值中午時間),點知就係咁中伏-_—'我地叫左兩個麵及一些小食,真係完全中伏!!!!!湯底:一碗超淡,另一碗又超鹹,個牛湯好明顯係味精湯,店員仲死撐話係純天然😪 最後輕輕帶過話只用了秘製醬汁🙄真係笑死-黑滷水牛雜拼盤 :好好一般黑糖薑蓉豆干:普通因為成碗麵個靈魂(湯底)實在太差,所以只食了三分一,及1-2片牛肉就停手。朋友就硬食,因為佢話已經中了伏,唔食好蝕😪

我地叫左兩個麵及一些小食,真係完全中伏!!!!!

黑滷水牛雜拼盤 :好好一般

黑糖薑蓉豆干:普通