2023-08-26
長輩們鍾意食中菜🥢我鍾意靚景🖼️咁揀依到無錯啦,地點大家都方便🚇精緻點心🧆 • 高質食材💎 • 維港海景🌊環境裝修豪華得黎又優雅,夠晒得體💃🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ 粵藝午市套餐 (𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞會員尊享$288/位 • 原價$388/位) ☀️.▪巧手點心 (𝟔揀𝟏)我梗係揀番飲茶必食既𝟐款點心啦😏▫️手藝燒賣 • 𝟐件 : 唔會實的的(豬肉🐷 • 蝦🦐 • 冬菇)▫️晶瑩鮮蝦餃 • 𝟐件 : 勁大粒呀🥟(💁🏻♀️另外可揀款式 : 龍蝦湯鲜竹卷 • 子薑牛肉球 • 香煎手作蘿蔔糕 • 開口叉燒包).▪粵藝老火湯 今日係赤小豆粉葛湯🥄講明冇味精,真係想飲多𝟐碗呀🥣.▪西班牙栗子豬焦香叉燒表面 / 邊位有小小燶邊🔥,肥瘦適中 • 食落好淋,仲係超厚切🐷.▪花膠天白菇菜膽𝐒𝐢𝐳𝐞都幾大塊,有厚度嫁😍炆得入味,最緊要係有骨膠原🧏🏻♀️旁邊仲有隻厚身天白菇🍄.▪上湯鮮竹浸翡翠加埋鮮腐竹,清清地🥬.▪懷舊揚州炒飯炒得乾身,配料好豐富,有蝦🦐 • 叉燒粒🐖 • 蛋🍳 • 菜🥬 • 蔥花....▪粵藝特色甜品食多碗熱辣辣有加西米既紫米露埋個尾💜.~•
咁揀依到無錯啦,地點大家都方便🚇
精緻點心🧆 • 高質食材💎 • 維港海景🌊
環境裝修豪華得黎又優雅,夠晒得體💃🏻
▪巧手點心 (𝟔揀𝟏)
我梗係揀番飲茶必食既𝟐款點心啦😏
▫️晶瑩鮮蝦餃 • 𝟐件 : 勁大粒呀🥟
▪粵藝老火湯
今日係赤小豆粉葛湯🥄
講明冇味精,真係想飲多𝟐碗呀🥣
▪西班牙栗子豬焦香叉燒
▪花膠天白菇菜膽
𝐒𝐢𝐳𝐞都幾大塊,有厚度嫁😍
炆得入味,最緊要係有骨膠原🧏🏻♀️
旁邊仲有隻厚身天白菇🍄
▪上湯鮮竹浸翡翠
加埋鮮腐竹,清清地🥬
▪懷舊揚州炒飯
▪粵藝特色甜品
食多碗熱辣辣有加西米既紫米露埋個尾💜
🔺以上套餐另需原價加𝟏𝟎% 服務費
🔺用𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞,自己落單📱