2011-08-04
一行八人用COUPON食個LUNCH,$69一位再加一。時間有兩段,1230-1330或1330-1430,極尷尬時段。座位好似迴轉咁,八個人圍住個鐵板,每個位頭頂有射燈射住,八個人邊食邊滴汗!個鐵板仲要高過個檯面半呎,師傅一邊炒,D鹽就一邊由個板度跳落嚟。上菜了,次序如下:刺身四款,當大家用檯面嘅豉油差唔多食完先上個刺身豉油無限添食嘅炒飯 - 成陣燶味,好乾好散,仲唔會比匙羹你,慢慢續粒夾啦!基本上真係唔需要refill了,食咗一啖就唔想食。無限添飲味增湯 - 咸鵝肝多士 - 唔錯,不過非常之油!茶 - 唔係應該一開始就上咩?!天婦羅三件 - 經刺身一役大家都耐心等待醬執,但最後都係要問先比你鐵板菜+牛卷 - 唯一一件係同個板有關係嘅事。牛係一D味都無,連牛味都無甜品 - 西瓜兩小片總括來講,熱!唔好食!個鋪位咁細點解要做鐵板?做鐵板點解要客人熱到滴汗?成個餐得一樣野係鐵板點解都要做鐵板?唔用COUPON要$144就係食D咁嘅野,即係明呃$啫? 如果可以唔出汗嘅話都有5-6分,E家最多係比3分!試過就算,請我都唔會再去!
上菜了,次序如下:
刺身四款,當大家用檯面嘅豉油差唔多食完先上個刺身豉油
無限添飲味增湯 - 咸
鵝肝多士 - 唔錯,不過非常之油!
茶 - 唔係應該一開始就上咩?!
甜品 - 西瓜兩小片
總括來講,熱!唔好食!
如果可以唔出汗嘅話都有5-6分,E家最多係比3分!
試過就算,請我都唔會再去!