經網上系統預約非常方便但記得唔好約1630尼個時段,因為你得10分鐘時間俾你睇個menu,再趕住落單,俾店員落場休息😮‍💨差啲趕唔切啊~環境同餐具都值100分~好精美既和式風格,打卡一流Order左兩個四品料理,兩熱兩凍。當日既冷盤只有三款小食揀:馬鈴薯沙律、胡麻菠菜、清酒溏心蛋 全部都試晒佢~味道都唔差,雖然冇驚艷既感覺,但全部都正常水準👍🏻熱食: 婆婆咖哩、黑醋唐揚雞、安平牛肉、蟹肉汁煮大根熱食普遍水準唔差!最推薦係安平牛肉同大根牛肉幾香濃,配飯團好夾!大根煮得幾入味 相對地咖喱同唐揚雞就好一般~唔特別飯團: 明太子/三文魚富士山飯團賣相滿分💯好靚既藍色富士山🥰,味道都正常!打卡必食沖繩海鹽富士山。 賣相非常之靚!鹽味既雪糕球同海綿蛋糕好味啊!蛋糕既富士山頂有層cream cheese好正,係成個蛋糕既靈魂總結: 影相效果好靚,餐具真係好精緻,令到食物味道昇華左既!未試過既都可以一試~
經網上系統預約非常方便

環境同餐具都值100分~好精美既和式風格,打卡一流

熱食: 婆婆咖哩、黑醋唐揚雞、安平牛肉、蟹肉汁煮大根

熱食普遍水準唔差!最推薦係安平牛肉同大根
牛肉幾香濃,配飯團好夾!大根煮得幾入味
相對地咖喱同唐揚雞就好一般~唔特別

飯團: 明太子/三文魚富士山飯團
賣相滿分💯好靚既藍色富士山🥰,味道都正常!打卡必食

沖繩海鹽富士山。

青瓜水/蝶豆花水
沖繩海鹽富士山
$150 (Tea)
青瓜水/蝶豆花水
沖繩海鹽富士山