2018-06-05
我同一大班男性朋友敘舊,佢地又鐘意飲酒,食量又大,所以我一定選擇任食。見到公司附近有單張介紹這間餐廳,不防去打邊爐好主意。出面放滿大大小小紅白酒,仲有啤酒等。法國紅白酒一樣出色,我的朋友幾支係甘任飲。仲有韓國牌子啤酒任飲。有幾隻價錢選擇,$288或$368任食二個半小時,如果食埋海鮮及特色湯底就要選擇$368,佢日至四7:30前離座或9:00後入座有85折。除了酒外,仲有韓式果汁、汽水等任勻選擇。我叫鴛鴦鍋底,一邊花膠響螺雞湯,另一邊是湖南香辣牛坑腩干鍋。花膠響螺好滋潤又養顔,另一邊非常有驚喜,好似雞煲先食牛坑腩,差不多食完再落上湯打邊爐,麻麻辣辣好醒胃。手切安格斯牛頸脊肥牛片,十分high grade,食完一件又一件,真的講句牛肉味濃。海鮮拼盤有鮑魚、帆立貝、青口、海蝦、象拔蚌、貴妃蚌。非常肥美可口,海鮮新鮮。手工墨魚丸、豬肉丸、流心牛肉芝士丸、韭菜餃、水餃、墨魚釀豆腐、豬肉釀鮮冬菇等不錯,人手包確保新鮮用料上盛。仲有即炸響鈴、魚片,非常美味。
出面放滿大大小小紅白酒,仲有啤酒等。
法國紅白酒一樣出色,我的朋友幾支係甘任飲。
仲有韓國牌子啤酒任飲。
除了酒外,仲有韓式果汁、汽水等任勻選擇。
海鮮拼盤有鮑魚、帆立貝、青口、海蝦、象拔蚌、貴妃蚌。
非常肥美可口,海鮮新鮮。
仲有即炸響鈴、魚片,非常美味。