2019-09-08
話說想去留民料理食蟹膏炒飯,點知佢冇開。咁就去左旁邊那間新開既王子廚房試下啦~香脆芝麻吞拿魚沙律 $142呢個真係好食過西貢那間Pepperoni,醬汁有少少芥末好惹味,吞拿魚都幾大份同好香脆,生熟程度剛剛好。呢個價錢,抵食👍墨西哥玉米片 $88粟米片香辣冇味精味,上面有莎莎醬+牛油果醬+wour cream,仲有大量芝士。但要快d食,否則芝士好快會杰左。Pizza 就叫左招牌四季x招牌至尊 $120好食! 餅底好香脆,厚薄剛好。芝士夠拉絲,材料都好match!南印度咖哩羊膝 $128南印度咖哩冇咁辣,應該係洋蔥及蕃茄蓉更多,所以比較香甜。羊膝我太飽食唔落,老公就話好正! 飯唔夠,要叫多碗。香草羊架 $198好Juicy,有成5嚿,個沾醬都好好食,唔係一般既mint sauce。下面墊底既薯蓉加左d菜,唔係一般又乾又冇味。西班牙海鮮炒飯 $250佢寫就係for2人,但我地6位食都仲要打包拎走。幾好食,但唔算好驚喜。豬仔骨 $唔記得肉厚身,有人嫌肉淋得滯,但我覺得ok,好食過出面既餐廳。#置樂 #王子廚房 #好飽 #吞拿魚沙律好好正
香脆芝麻吞拿魚沙律 $142
墨西哥玉米片 $88
Pizza 就叫左招牌四季x招牌至尊 $120
南印度咖哩羊膝 $128
香草羊架 $198
西班牙海鮮炒飯 $250
佢寫就係for2人,但我地6位食都仲要打包拎走。
幾好食,但唔算好驚喜。
豬仔骨 $唔記得
肉厚身,有人嫌肉淋得滯,但我覺得ok,好食過出面既餐廳。
#置樂 #王子廚房 #好飽 #吞拿魚沙律好好正