2021-05-09
由細到大都住開屯門,見證近來越嚟越多大型舖頭進駐,小店就當然要捐窿捐罅先搵到💨黎到置樂,個度都有唔同既特式餐廳,其中一間是食fusion菜既居酒屋💕🍴食物🍴午餐由$52-$128(包前菜蟹子溫泉蛋或芥末八爪魚和汽水)1️⃣燒五花腩燴飯$56: 飯好creamy,有啲似食卡邦尼嘅感覺,飯裏加入了翠玉瓜及香蔥,口感好豐富而且五花腩外皮燒得好香,食落唔會覺得好肥👍🏻2️⃣招牌蝦湯麵$88: 湯底有好濃郁既蝦味,豆卜都吸哂蝦湯,另外蝦有3隻~蝦殼是脆脆的應該是有油泡過😋可惜我哋掛住影相,啲面浸淋左,建議要盡快食😂3️⃣貴妃雞卷$28: 估唔到外表平平無奇,但係食落外皮好香脆,而且🐓肉好Juicy,有驚喜❣️💥環境💥座位唔算好多,不過望上天花掛咗好多日式裝飾,燈籠,國旗,日本酒等....比顧客感覺去咗日本居酒屋嘅風格。💥服務💥店員都幾好禮貌而且都有問我地啲嘢啱唔啱食。
🍴食物🍴
💥環境💥
💥服務💥
店員都幾好禮貌而且都有問我地啲嘢啱唔啱食。