2019-06-21
之前行過已經有留意到呢到有間幾有feel GE餐廳🔍🎠有個半露天Bar枱位置 好有置身法國🇫🇷小店ge浪漫氣氛啱曬打卡🎬📸📸今次就決定同老公嚟Chill下⛲️❤️本身以為咁有feel ge餐廳價錢一定唔平啦😏💰錯曬!呢到d價錢系超!抵!食!😋😋😋😋呢個價錢喺外面真系唔易搵 而加去普通食個西餐都起碼600蚊個頭 🤢🤢呢到性價比 超級高呀🤙🏻🤙🏻🤙🏻🥳🥳🥳🥳因為系early dinner我地叫3個course 1️⃣蘋果木煙燻蘇格蘭三文魚🐟$682️⃣生牛肉🐮🥩簿片沙律加多個$1083️⃣招牌串燒拼盤🍢$188(韓式醬油五花肉🐷/明太子雞翼🐣/牛油果🥑雞肉/燒雜菜🥬🥦🥕)+多2杯Mocktail🍹🍹一杯HoneyMoon$68(🍯🍊🍎+lime juice)一杯Relax$68(🥭Mix🥥)1️⃣蘋果木煙燻蘇格蘭三文魚🐟佢地個present好特別🤩🤩底座有蘋果木🍎一直煙住💨💨💨上層ge沙律🥗同三文魚有陣陣木香🌬🌬😋😋生牛肉簿片沙律🥗生牛肉🥩🐮配芝士片🧀加上沙律醋 夠曬開胃 🤝🤝🤫🤫串燒拼盤🍢🍢各有二串方便Share🤙🏻🤙🏻 一個拼盤入面有曬韓式五花日式雞翼🇯🇵 同泰式雞肉🇹🇭國際化各有特式🎷🎷最中意呢到唔會有
有個半露天Bar枱位置 好有置身法國🇫🇷小店ge浪漫氣氛
啱曬打卡🎬📸📸
生牛肉簿片沙律🥗生牛肉🥩🐮配芝士片🧀加上沙律醋
夠曬開胃 🤝🤝🤫🤫
最中意呢到唔會有限時間 💁🏻♀️💁🏻♀️食物會分開上🍽🍽可以慢慢同身邊人傾下計🥂🍸慢慢欣賞同享受美食🥘🥙
店舖名都好有意思 🇫🇷 系代表法文Ge 漫遊者 ✨好浪漫🌹呀❤️❤️Cheers!!
性價比高🥰又有打卡位🥳啱曬拍拖又或者同朋友聚餐😍🥳