2019-09-01
小苗子兩個月裝修後,8月26日重開試業,今日終於找到時間來了,食下午茶 ☕️店面寛敞不少,文青格調、裝修漂亮,門口放了一部保溫 9 餸車,$50/3 餸送湯/飲品,午市晚市供應,菜式天天新款。我點了羅漢齋鮮菇海燕窩湯麵,多餸,還多送有一隻腐皮素雞翼,配有機椰子油黑醋吃,絕配,超級好味😋!跟餐加$12有一杯牛油果杏仁果昔特飲,清甜無加糖,好味,健康飲品 。店員話羅漢齋麵材料日日不同,早上 11:45前,優惠價 $30 送湯或豆漿,超抵!9月開始有早餐食,開7時,價錢都好實惠,上班前食完早餐才到職場,不用再去葷店食攞,正!灣仔區有這一間有營食肆,能成為我的飯堂,感恩 🙏店內還有 2 個櫃放滿外國入口的有機天然健康食品、飲品、調味料、🥥椰子油等,食完仲可以掃貨添!灣仔 OL 外賣又多個 choice .配有機椰子黑醋,健康好味.店員多送一隻腐皮素雞翼,全吃光.紫薯淮山冰皮月餅,店員手工做,純素天然,老闆送的,聽講遲些推出中秋禮盒裝.紫薯是皮,餡是淮山加芝士,紫薯味淡唔甜,芝士味比較濃,有驚喜.牛油果杏仁奶昔,鮮果即打,天然清甜,無添加.還有 2 個小櫃放滿外國有機調味料、飲品、食品 、skin
灣仔區有這一間有營食肆,能成為我的飯堂,感恩 🙏
灣仔 OL 外賣又多個 choice
配有機椰子黑醋,健康好味
店員多送一隻腐皮素雞翼,全吃光
牛油果杏仁奶昔,鮮果即打,天然清甜,無添加
還有 2 個小櫃放滿外國有機調味料、飲品、食品 、skincare 等等
臨走前,對面枱有人又點羅漢齋麵,送豆漿,手打的蝶碗花豆漿,忍不住拍下,下次試豆漿 ☺️