2016-07-21 801 views
🐑🐑🐑🐑🐑[#食食食羊咩咩雪條🐑]Stick house X Sweet Cotton🐑羊咩咩系列既新口味雪條😋😋新口味有5款,分別係藍莓芝士蛋糕,櫻花士多啤梨,西班牙水果酒,粒粒杏仁,同北海道牛奶宇治宇茶供應至7月20號炸![🐑藍莓芝士蛋糕味雪條]好食😍芝士蛋糕味濃加埋小小藍莓味條雪條真係做得好滑身😚[🐑櫻花士多啤梨雪條]櫻花小小咸 味道不太突出 士多啤梨幾清甜 淡淡嘅果香🍓但相對其他就普通左d😌[🐑西班牙水果酒味雪條]呢支係新味入面最最最最最特別嘅!我其實未食過酒味嘅雪條🍹呢支雪條酒味唔會好濃 易入口質地有d似雪葩 硬身d係烈日下都唔係溶得好快😋我朋友話咁多支最鐘意呢支 話可以一個人食10支呢隻味咁話😂😂😂等睇表演😂😂👍🏻[🐑粒粒杏仁雪條]如果你喜歡朱古力脆皮嘅可以試下呢到既朱古力脆皮做得不錯 唔會太甜入面既雪條係杏仁味! 真係食到架 唔會被朱古力味道蓋哂但杏仁味既野一向唔係我杯茶😁[🐑北海道牛奶宇治抹茶雪條]北海道3.7牛奶+宇治抹茶🍵雪條真係好滑好好味😍牛奶味同抹茶味都濃唔會搶左對方風頭😎而且雪條唔易溶 可以瘋狂影影影😎✌🏻️我加左朱古力脆皮,脆脆波,榛子碎等等做topping店
🐑🐑🐑🐑🐑
[#食食食羊咩咩雪條🐑]

Stick house X Sweet Cotton🐑
羊咩咩系列既新口味雪條😋😋
供應至7月20號炸!

[🐑藍莓芝士蛋糕味雪條]

士多啤梨幾清甜
淡淡嘅果香🍓
但相對其他就普通左d😌

[🐑西班牙水果酒味雪條]
呢支係新味入面最最最最最特別嘅!
我其實未食過酒味嘅雪條🍹
呢支雪條酒味唔會好濃 易入口
質地有d似雪葩 硬身d
係烈日下都唔係溶得好快😋
等睇表演😂😂👍🏻

[🐑粒粒杏仁雪條]
如果你喜歡朱古力脆皮嘅可以試下
呢到既朱古力脆皮做得不錯 唔會太甜
入面既雪條係杏仁味!
真係食到架 唔會被朱古力味道蓋哂
但杏仁味既野一向唔係我杯茶😁

[🐑北海道牛奶宇治抹茶雪條]
北海道3.7牛奶+宇治抹茶🍵
雪條真係好滑好好味😍
牛奶味同抹茶味都濃
唔會搶左對方風頭😎
而且雪條唔易溶 可以瘋狂影影影😎✌🏻️
我加左朱古力脆皮,脆脆波,榛子碎等等做topping
店員姐姐好有心機幫我將佢佈置成聖誕樹咁😹😹
又cute又好味😌😌
I love it❤️
_
🍄為食tips
雪條除左即場食 重可以買返屋企慢慢食架!
點拎?唔溶咩?
加小小錢就會有個印左羊羊圖案嘅冰袋 重點入面有兩大排冰架!
咁就可以安安全全運送雪條返屋企😋😋
而家天氣咁熱就維持到9個字左右😎
食唔到新味唔緊要😌
原本有既味道都好正😌
強烈推介抹茶味!!!

TakeAway
  • 宇治抹茶