2023-05-10 116 views
呢間聚寶食軒好食得來又可以打下卡📸,我哋一入去客店員都好有禮貌而且我搵到一個可以比我靜靜地個位,慢慢傾計,再試下美食。服務真係唔錯而且食物質素都好啱我哋。💡店員一入來就推薦呢個<霸皇辣子雞 (半 )🐥🐥> ,都系我的最愛。香辣鹹香,送飯一流!雞肉食落去之後香氣撲鼻,炸到金黃色的色澤也讓餐桌增添一股幸福的喜氣。<羊腩煲🐏🐏>就系秋冬我地經常食既菜式,味道調校得好,不油不膩,加入生菜和枝竹,口感極佳。羊肉件數目唔少,而且預先爆炒過,令肉質更甘香惹味,不過加埋煲底嘅醬汁,更加惹味。我地傾左好耐,都叫左好多野食。另外,其實交通都好方便好就腳,得閒可以再encore🤗🤗!