2011-01-02 40 views
難得一齊慶祝新一年, 就在MK稻香打邊爐.order 杏汁魚頭湯底 炸芋頭 , 黃金脆竹卷X2 , 一籃菜 , 手切牛, 九棍魚,啤酒黃金脆竹卷:火鍋必點炸芋頭: 唔錯,炸得OK, 又香又粉手切牛:5錯.跟湯底魚頭:新鮮, 又大又滑, 5腥,分量足湯底一到,令我們嚇1跳! 湯底一滾冇飄出杏仁味,反而一股魚湯味, 再用口試飲, WA ! 咸 ge !其間不斷找部長要換返杏汁湯底 ,D人扮睇5到,等足20 mins ,有位部長不斷堅持話係杏汁仲講jo"有杏仁ga,磨jo係咁"呢一句好多次,心想5好當我未吃過la!最後我忍唔住話叫你ge boss 品嘗下才講因廚房冇貨(杏仁), 好心冇貨就5好出la同埋佢ge解釋好推搪,心有X咁(根本係俾錯). 九棍魚: 有D叔味一籃菜: 菜新鮮,但漏了粟米, 冬菇,與圖片(點餸紙)不符 wo坦白講,食物質素不差,但此店 ge 服務 5 太得,以前該分店無論食物and服務都好,現在退步中.

難得一齊慶祝新一年, 就在MK稻香打邊爐.
黃金脆竹卷:火鍋必點
脆竹卷, 炸得金黃,又脆又大

炸芋頭: 唔錯,炸得OK, 又香又粉
手切牛:5錯.
手切牛,肉質ok , 5會太肥

跟湯底魚頭:新鮮, 又大又滑, 5腥,分量足

差! 根本係魚湯,唔係杏汁湯

九棍魚: 有D叔味

2011-01-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
脆竹卷, 炸得金黃,又脆又大
手切牛,肉質ok , 5會太肥