2021-03-26
一向鐘意打邊爐嘅我,約左好姊妹去食養生鍋。一入門口姐姐同我地介紹有多款醬料,前菜小食同檸檬水,任我地自己拎我地揀左個鴛鴦湯底,尚膳養顔美人鍋同埋尚膳麻辣湯開始淥野食之前,一定要試左個湯底先,好鮮甜,落足料eg紅棗杞子,仲有大量桃膠另外有隻烏雞可以拆用食食材放面牛頸脊(細)兩個女仔食都食唔哂,好香牛味,淥一陣就食得蟹棒響鈴,好特別嘅一款,仲要有我至愛嘅蟹棒,即叫即炸值得推介鬼馬雙星,有墨魚或者蝦滑加左上油炸鬼上面,再加埋泰式甜醬,勁好配搭四色餃子拼盤,每一粒都大大粒好足料,入面啲蝦仲要係大大隻好爽口 要encore 海鮮拼盤有六款海鮮,每樣都好新鮮,尤其是係生猛海蝦,有手掌咁長,性價比高🥰除左食物質素好好之外,依到啲姐姐都好客,好主動換碟同加湯,有時仲會同我地傾下計。下次必定會再朋友黎食過
食材放面
牛頸脊(細)
兩個女仔食都食唔哂,好香牛味,淥一陣就食得