是日去左間超抵食、高質九龍居酒屋食🥢 一入鋪面就感受到濃濃日系味道,一排排整齊既清酒🎏🎌同旗幟映入眼簾🥹令我感覺入黎食完🍣就好似飛完一趟日本咁 價錢仲好相宜,較平民價位✅🔺食物🔸 壽司定食 $128超抵食首選✅ 連埋新鮮海膽 共1️⃣1️⃣件🍣三文魚籽好🈵足 大大粒❤️帶子 大蝦 勁鮮味呢個價位仲包埋麵豉湯🥗前菜沙律 超值享受.🔸 熟蝦 $18食落蝦肉有彈性✔️ 滿滿鮮甜感🥹肉質緊實✨ 計翻單件都係$9 抵食🤪🤪.🔸 芝士海膽大蝦炒麵 $98超邪惡📸 啖啖都係濃香「芝」士、海膽味 好足料 鮮甜醬汁配大大隻大蝦 肉質彈牙✴️採用寬麵 掛汁一流 份量多到差啲食唔哂💯.🔸牛舌串$28火候岩岩好,爽口有嚼強卻不韌❤️我最愛🔸焼冬菇串 $16冬菇多汁又唔會太乾 美味しい🥳🔸魷魚鬚串 $18咬落多汁 口感帶勁 配酒一流🥢🔸雞皮串 $12必叫之選✨ 燒到起勁 脆卜卜 超正✨🔸雞肉大蔥串 $28味道超驚人😍❤️ 肉質細嫩 實而不老✅ .🔺飲品🔸 竹滴300ml $148有串燒必定要叫埋清酒🍶揀左熱飲 加熱後 一入口味道好濃郁 口感變得厚實 配燒物一流.➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖自私評分:🌕🌕🌕🌕🌕自

🔺食物

🔸 熟蝦 $18
食落蝦肉有彈性✔️ 滿滿鮮甜感🥹
肉質緊實✨ 計翻單件都係$9 抵食🤪🤪

🔸 芝士海膽大蝦炒麵 $98
超邪惡📸 啖啖都係濃香「芝」士、海膽味
好足料 鮮甜醬汁配大大隻大蝦 肉質彈牙✴️
採用寬麵 掛汁一流 份量多到差啲食唔哂💯

🔸牛舌串$28
火候岩岩好,爽口有嚼強卻不韌❤️我最愛
🔸焼冬菇串 $16

🔺飲品
🔸 竹滴300ml $148

➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
自私評分:🌕🌕🌕🌕🌕
自私評論:餐廳仲設有晚市套餐 內容按食材新鮮既供應而變動🆕 食物質量新鮮,味道、服務各樣都真心幾好❣️ 呢個價位我已bookmark左 私心收藏✅九龍高質居酒屋必食次選
➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
  • 壽司定食