2023-12-30 4 views
朋友喺呢頭返工 所以就約左喺呢頭附近搵野食 見到呢間串燒小店都唔錯咁 就黎試下我地食左✨秘制蒜蓉燒原條茄子 $32✨辣椒蒜蓉烤生蠔(對) $59✨千味煎餃 (4款口味) 8隻 $53✨鹽燒頂級多春魚(份) $22 有三條✨燒汁雞軟骨(對) $21✨燒汁肥牛蘆荀卷 (串) $21✨秘製孜然粉燒羊肉串 (對) $32✨秘製蒜蓉燒蟶子王 (隻) *2 $98我覺得呢度啲燒海鮮都唔錯 蟶子王真係好大隻 而且好鮮甜🤤👍😋 蠔都好肥美🤤熱辣辣 有蠔味👍👍 仲有佢啲秘製辣椒蒜蓉都好香口🤤🤤 啱晒超鍾意食蒜嘅我🥰🥰另外我最鍾意就係燒茄子🤤🤤 好大條 又係勁多蒜 茄子都幾甜同埋個煎餃都唔錯👍 尤其係韭菜豬肉同西洋菜豬肉味👍 入面真係勁多西洋菜同韭菜😍😍😍 個皮又好薄 絕對係皮薄餡靚😋雞軟骨爽口👍 肥牛蘆荀卷燒得啱啱好😋 個牛仲幾juicy, 羊肉夠晒孜然味 yummy 😋如果嫌唔夠味 舖頭仲會額外提供孜然粉同辣粉 比客人調教最啱自己嘅口味!💰晚餐人均~$200(收+1)

我地食左

✨燒汁肥牛蘆荀卷 (串) $21
✨秘製孜然粉燒羊肉串 (對) $32

✨秘製蒜蓉燒蟶子王 (隻) *2 $98

另外我最鍾意就係燒茄子🤤🤤 好大條 又係勁多蒜 茄子都幾甜

💰晚餐人均~$200(收+1)