2018-09-13 41 views
今次來到呢間係九龍灣既日本餐,午餐時間來有多款lunch set選擇。今次想食拖羅所以點左lunch set 冇既黑鮪二重丼,有赤身,中拖羅,蔥花吞拿魚蓉,附送麵豉湯。中拖羅最美味油脂適中,吞拿魚蓉甘香,赤身就一般,食完個丼飯都已經半飽了。另外有關東煮(大根,芝士魚餅,八爪魚)大根入味夠淋,八爪魚鮮味可以一試。芝士魚餅覺得吾夠芝士味同太淋。這裡燒烤都吾錯,有明太子雞亦,少少辣好惹味。雞頸肉串燒,因為豬頸肉聽得多反而雞頸肉少有所以點了,燒得剛好又夠味。燒芝士年糕,好明顯我鐘意食芝士啦😆煙韌又夠芝士味。環境好像去左日本居酒屋,食物又吾錯,午餐仲免加一,下次都會再來試其他。
  • 雞頸肉串,燒芝士年糕,關東煮