2021-05-06 60 views
長沙灣新開嘅小店,就在Mac 記對面,由於大廈外牆裝修,舖位細細全不起眼,三人行一於試吓,小店主打外賣,店內祗有8個座位,今日湯是磨菇湯,美味香濃,廚師加了一些欖油,加添香滑感再來就是牛油果沙律配慢煮鴨胸,今日沙律汁是用了紅石榴,好清新感覺芝士意粉配煎豬扒件,意粉口感薄餅是廚師精選,餅底是自家製小食併盤,原本是炸雞翼,但我哋唔想食太多炸嘢,廚師👨‍🍳好有心幫我哋煎一下,配小小辣汁好野味,洋蔥圈炸粉香脆,薯條也專登高温微炸最後我哋加左個帶子蝦仁小食🦐餐牌上是沒有的由於舖位實在太細,未有奶茶咖啡等供應,飲品祗有汽水及特式枝裝飲品,也沒有甜品供應. 最後我們還買了牛油果手卷外賣,留明天做早餐😋😋😋
芝士意粉配煎豬扒件,意粉口感
薄餅是廚師精選,餅底是自家製
最後我哋加左個帶子蝦仁小食🦐餐牌上是沒有的
  • 牛油果手卷