2022-12-01 14 views
今日拎野比閨蜜,黎到長沙灣就諗住買咪外賣回家享受下,比我發現左呢間餐廳,店面十分光猛,裝修整齊乾淨,,服務員熱情既招待好快就可以落單了。😊首先小食方面就選左炸薯條,我個人十分喜愛,上面有啲黑松露令味道更加提升,炸到香脆可口。另一款小食係芝士肉醬焗薯茸,呢款真心好食,芝士味好出,口感一流,而且份量十足,十分滿足。世界級好味。入口即溶。識食一定要試呢款。主食方面就選左公司飯(雞胸十司華力腸片+漢堡扒)配照燒汁。啲汁甜甜地撈咪飯食一流。三寶都唔錯,好新鮮,唔會有雪味。非常吸引。另一款係芝士焗意式茄汁豬扒飯,呢款必食之選,味道好,食幾多次都唔會厭。真係好好味。份量都好多,可以分兩餐食都得。非常抵食。另外點左個南瓜湯,非常香濃既忌廉南瓜味,非常creamy,熱飲成身都好溫暖。正。另一個飲品係柑桔蜜緑茶凍飲。非常解渴,酸甜酸甜令人越飲越想飲。