2018-04-21 39 views
今日星期五,朋友約我黎尖沙咀聚一聚。佢帶我黎呢間隱世串燒店,係尖東的小巷內。店小小但好有特色,好鍾意呢個小型featured wall. 店入充滿日式小擺設,令到我彷佛置身日本居酒屋般!鹽燒豚肉,落少少鹽,少少脂肪,肉汁多多,好香口!燒香蔥牛肉卷,勁大卷,入面香蔥都好多,有少少燒汁,所有野都好夾!☺同朋友忍唔住encore多一round!雞軟骨,卜卜脆口,好啱送酒!燒雞皮蝦,好得意,第一次見識.用雞皮包卷住蝦身,好香口,雞皮同蝦原來可以咁夾。連蝦殼都燒得脆口,忍唔住吞埋落肚了。燒黃油雞翼聞說是皇牌之一,一上枱已經聞到濃濃的雞油味飄出來。咬落口油同汁一齊爆出黎,正!Happy hour 有20%off!下次早啲再黎過!

鹽燒豚肉,落少少鹽,少少脂肪,肉汁多多,好香口!

雞軟骨,卜卜脆口,好啱送酒!

燒黃油雞翼

Happy hour 有20%off!下次早啲再黎過!