2019-09-02 1223 views
飯堂總於重開啦!以後灣仔揾fusion 素又有著落。裝修後,地方大咗,光猛咗,坐得舒服啲。第一日重開試業,選擇雖然未齊全,但有新驚喜,每日三款焗飯🍲,堂食或外賣,$50 送湯或飲品。試咗個白汁素火腿意粉,唔會太鹹太多醬,幾好味,食物温度適中,唔會 overcooked.餐湯磨菇湯依然係我嘅至愛,食完已經好飽。我係因為呢個湯做咗常客!不得不提,請了個咖啡師多了好多飲品揀,有咖啡、Latte , smoothies . Smoothies 冲得唔錯,款款健康,天然冇糖唔怕肥,必飲🍹🍵 星期四下午茶同媽媽再去,媽order 了個羅漢齋鮮菇海燕窩湯麵,好足料,湯底唔濃味,食到食物原味!這是我喜歡小苗子的原因,坊間可食到原味的少之又少!我order 了兩塊烘過的有機薑黃多士,走醬,仲要係 Eric Kayser 出品,好味。老闆娘落重本!最後買了新到的羽衣甘藍米糕,澳洲低 GI 米粉做,最啱老人家食,糖尿病患唔洗就住就住,零負擔。逆市有素食店重開,大力支持!(温馨提示:餐具係枱嘅櫃桶到)外賣焗飯,白汁素火腿意粉揼本 Eric Kayser 多士,正老人家啱食的羅漢齋湯麵,超豐富一定要試,左邊的
飯堂總於重開啦!以後灣仔揾fusion 素又有著落。

逆市有素食店重開,大力支持!

(温馨提示:餐具係枱嘅櫃桶到)

外賣焗飯,白汁素火腿意粉

揼本 Eric Kayser 多士,正

老人家啱食的羅漢齋湯麵,超豐富一定要試,左邊的 Smoothie 係特飲另計

糖尿病人放心食