2011-07-25
放左工落到沙田新城市,行到攰攰地又肚餓,睇下今晚有咩好食先...一落扶手電梯去左陣就見到有間 Triple O's 既漢堡包專門店,好啦今晚就試下 E 間漢堡包先反正 E 間未試過,一行入去店員已經好有禮貌甘俾餐牌我睇,仲好好笑容甘向我介紹餐牌既食品,我望住個餐牌都比個店員介紹到流晒口水想試一試係咪真係甘好味先,太多款式我都想試揀左一陣,最後我揀左 7 號套餐「魚堡、薯條同藍莓奶昔」,比完錢等左一陣就有店員攞個餐過黎,估唔到漢堡包店既服務又幾好喎,送黎個餐既魚堡、薯條都好有份量喎而且仲係熱辣辣既添,試第一口魚堡 ok 喎魚柳又夠厚又鮮味唔似雪藏即食炸魚味喎,最重要係唔油果下好,魚堡裏面仲有生菜片同一D好似沙律醬既汁夾埋口感好配合,薯條好粗又香脆都係果句唔太油,至於藍莓奶昔我覺得都幾香滑,藍苺味又濃飲左兩啖發現原來奶昔裏面仲有粒粒藍苺粒潻,其實初頭我等餐時都八卦望下佢點整杯奶昔, Triple O's 都算有誠意了杯奶昔是即場用機打的,唔似其他果D甘搵機教好晒,感覺衛生D冇甘易有病菌資生,總括黎講 E 餐 $93 蚊都總算物有所值,值得推介一試。
經好有禮貌甘俾餐牌我睇,仲好好笑容甘向我介紹餐牌既食品,
我望住個餐牌都比個店員介紹到流晒口水想試一試係咪真係甘好
、薯條同藍莓奶昔」,比完錢等左一陣就有店員攞個餐過黎,估唔
到漢堡包店既服務又幾好喎,送黎個餐既魚堡、薯條都好有份量
唔似雪藏即食炸魚味喎,最重要係唔油果下好,魚堡裏面仲有生菜
片同一D好似沙律醬既汁夾埋口感好配合,薯條好粗又香脆都係果
句唔太油,至於藍莓奶昔我覺得都幾香滑,藍苺味又濃飲左兩啖發
現原來奶昔裏面仲有粒粒藍苺粒潻,其實初頭我等餐時都八卦望下
唔似其他果D甘搵機教好晒,感覺衛生D冇甘易有病菌資生,總括
黎講 E 餐 $93 蚊都總算物有所值,值得推介一試。