2024-08-18 290 views
葵芳除咗葵廣美食之外,其實仲有好多選擇。我今次就去咗附近嘅餐廳度尋找美食,搵到一間超級抵食嘅日式便當,裏面嘅選擇非常之多配搭!不但有刺身仲有唔同嘅熟食~ 我今次就叫咗兩款便當試吓:💛秋田便當咖哩飯 脆香吉列雞扒 汁煮豬軟骨2件 螺肉 咖哩飯刺身三種(三文魚 帶子 甜蝦)💛薩摩便富咖哩飯蟹籽加州卷3件 封門柳 豬頸肉呢兩款嘅便當非常之豐富,唔單止配料非常之多,而且質素都好唔錯!吉列雞扒好香脆,而且豬軟骨煮得好腍好入味,再加上有三款刺身都幾新鮮下。而另外嗰款嘅便當,封門柳嘅牛肉味道好香濃,豬頸肉都燒得好入味!個人覺得呢間便當嘅質素好唔錯,賣相吸引之餘份量又大份,好大食嘅朋友!另外我哋仲叫左香炸雞軟骨,味道香濃加沙律醬好香脆。個人覺得小食質素都好唔錯,下次有機會嘅話仲會想試吓先😌

💛秋田便當咖哩飯
脆香吉列雞扒 汁煮豬軟骨2件 螺肉 咖哩飯
刺身三種(三文魚 帶子 甜蝦)

💛薩摩便富咖哩飯
蟹籽加州卷3件 封門柳 豬頸肉