2020-01-18
八天堂 .相信識我嘅人都知道我非常大頭蝦嘅人。尋晚我同男朋友係八天堂食晚餐。搶左佢隻Spider -Man 🕸黎影相,但Spider - Man差D跳左落碟豉油道,好彩咋😩.沖繩海葡萄海鮮丼 $128 海葡萄加上吞拿魚刺身,海葡萄咬開後有滿滿嘅海水味,加上微溫嘅飯,好有沖繩嘅感覺,令我唸返起上次去沖繩食左成碗海葡萄嘅時光。😂.沖繩苦瓜拿玻里意粉 $88 用左沖繩直送苦瓜加上香腸、洋蔥、蕃茄汁炒成,除左有香濃嘅蕃茄味,重每一啖都食到苦瓜嘅甘味,同樣地好沖繩啊!!.沖繩烤肉三文治配沖繩紫薯片 $108 首先紫薯片炸得超靚同超脆,用黎影想打卡一流。而燒肉則鮮嫩多汁,唔會因為燒過再乾身,讚!.沖繩青檸奶油蛋糕麵包 $24本身都好鐘意食八天堂嘅麵包,今次呢款同樣出色,滿滿嘅奶油加上青檸,令到入口清新左好多!.
相信識我嘅人都知道我非常大頭蝦嘅人。
沖繩海葡萄海鮮丼 $128
沖繩苦瓜拿玻里意粉 $88