2023-03-07
今晚黎到黃大仙中心嘅和氣食堂食物款式勁多,有刺身壽司、拉麵烏冬、丼飯、日式西餐等等為慶祝一天工作完成,我哋叫咗我哋都好鍾意嘅嘢食青蘋果奇異果梳打,檸檬藍柑梳打好搞笑嘅梳打勁大杯!而且將Lemonade玻璃樽倒轉,好搶眼😊 大杯到我哋兩個人其實飲一杯也可以😊你那杯嘅味道分別係青蘋果奇異果梳打,感覺水果酸甜重味d😊檸檬藍柑梳打感覺就甜少少😊各有特色燒金蒜日本米茄子米茄子較普通茄子硬身,用嚟燒非常之有口感,加上鋪滿好香嘅蒜蓉, 十分入味燒日本廣島蠔廣島蠔廣島蠔肥美飽滿,肉質鮮甜。一碟四隻,內有兩隻是芝士味,兩隻是蒜蓉味😊美國安格斯牛肉鍋鍋內有大約四大片牛肉,味道濃郁,加上有好多菜、菇、豆腐等等,好暖同埋滿足😊雞扒鐵板飯雞扒煎得好香口,啖啖肉😊 側邊佢有外脆內軟嘅薯角,以及粟米粒,在鐵板上加上燒汁後,所有配菜及雞扒嘅味道都提升曬😊和氣食堂平日晚七點之後就好多人,我哋早嚟到都有舒服嘅卡位坐,開心😊 相信呢間食堂都係附近街坊一個信心之選
食物款式勁多,有刺身壽司、拉麵烏冬、丼飯、日式西餐等等
為慶祝一天工作完成,我哋叫咗我哋都好鍾意嘅嘢食
青蘋果奇異果梳打,檸檬藍柑梳打
好搞笑嘅梳打
燒金蒜日本米茄子
燒日本廣島蠔廣島蠔
廣島蠔肥美飽滿,肉質鮮甜。 一碟四隻,內有兩隻是芝士味,兩隻是蒜蓉味😊
美國安格斯牛肉鍋
雞扒鐵板飯