2021-07-30 867 views
生日book左尖沙咀呢間店舖黎食,呢間鋪晚餐時間都好多人,最好book左枱先。呢間鋪主要係食串燒同刺身。而佢首先會上一個冷盤前菜,我就覺得幾好食但有d朋友就唔食呢類型既食物,所以呢個頭盤比較因人而異。咁我地一開始就點左刺身同串燒,咁佢就先上哂串燒先,串燒味道好香而且唔會落過多既鹽而令佢變咸,好岩我口味。刺身方面都不錯的,但上菜時間就久了一點。而另外想特別稱讚的是那個紫菜魷魚天婦羅,簡單來說就是一個魷魚天婦羅,上面鋪了一層紫菜碎,呢個配搭我都係第一次食到而味道係非常夾,可以話係最推介最難忘既一個餸👍。但呢間餐廳有個唔好既地方就係好多菜式都售罄例如豬大腸,如果多d野揀咁就可以再叫多d黎試下了😔
前菜
浦燒鰻魚串
鹽燒雞翼
關東煮
紫菜魷魚天婦羅
2021-07-24
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday