2017-12-12 401 views
天水圍其實對我來說有點遠, 上兩個月同朋友去完濕地公園, 而家至得閒寫食評! 原來呢度有個新商場, 我地想食西餐, 所以揀了這間BELLO DINING! 其實地方不太大, 不過可能我地早, 不用等位就入去了, 個個都好鬼攰, 唔想再行黎行去了!睇睇MENU, 選擇唔算太多, 但都有唔同種類5-6款, 未至於揀唔到既! 價錢都唔貴! 我地點了芝士肉醬焗薯皮, 千島海鮮PIZZA, 經典漢堡配薯條, 燒排骨, 玫瑰蜜糖雞翼! 肉醬薯皮芝士好夠, 每食一啖都有芝士絲, 1客4件, 好味! 呢度既PIZZA係薄PIZZA, 所以唔會好似某大連鎖店厚批一樣, 個人黎講係鐘意食薄批多D既, 但嫌佢淋左少少, 不過足料, 味道也不錯! 到雞翼了, 醬汁好味, 甜甜地, 仲一客有6隻, 真係抵食! 燒排骨, 我忘記了全名是甚麼了, 來到時我地都覺得份量十足, 仲有跟埋薯條比你, 肉質同味道都好食! 最後係漢堡配薯條, 我夠膽講出面無可能$5X食到, 漢堡是厚那種, 並唔係將價就貨!全程店員服務都好好, 我們食到中間碟度有骨都主動更換, 值得一讚! 另外其實令我驚喜是呢間小台, 上碟時賣相都好好, 還
全程店員服務都好好, 我們食到中間碟度有骨都主動更換, 值得一讚! 另外其實令我驚喜是呢間小台, 上碟時賣相都好好, 還印有佢公司的名字, 好似出面大餐廳一樣, 而且性價高, 價錢不貴, 但食物好, 份量又足夠! 我地全部人都好滿意!確實不錯, 值得推介!