2018-11-09 354 views
今日同朋友出開青衣城,都有很多各式各樣的餐廳。見到依間叫tiger san的食店,環境很舒服,裝修又有特色,有隻大老虎係個玻璃鏡內,好特別,好有氣勢。同朋友於是入內進食,店內冷氣充足,地方又夠大,店員很友善和有禮貌。看完餐牌,首先叫咗個至尊老虎鐵板燒,包括有牛肉漢堡,帆立貝,雞翼,香腸及温泉蛋。漢堡新鮮,牛肉味好濃。雞翼熱辣辣,好脆,口感一流。温泉蛋好滑,好好食。再叫小食,黑松露配薯條,薯條夠熱又新鮮,黑松露味道好濃,好好食。再叫咖喱蛋飯,咖喱味好濃,份量十足,喜歡食咖喱的朋友一定覺得好食。好難忘。又叫咗個法式吐司,好感一流,飲品方面就叫咗凍奶茶,奶茶味好濃,又夠滑。綜合各方面,這家食店值得推介给各方好友。
。雞翼熱辣辣,好脆,口感一流
。温泉蛋好滑,好好食