2023-06-20 176 views
今日同老婆喺黃金商場行完街,又去咗古早牛肉麵食晚餐! 我哋叫咗二人餐,有以下食物:🐂古早紅燒牛肉 滷肉乾伴麵~牛肉好軟淋,牛味濃,而且碗內好多滷肉碎,伴著軟韌適中嘅麵條,好滋味👍🏻👍🏻還有青瓜、酸蘿蔔片和酸薑做配菜,非常豐富!🐓鹽酥大雞扒 滷肉飯~雞扒外皮炸到非常酥脆,雞肉好嫩滑,每口都有點點鹽花的味道,但一點也不咸,雞扒是即炸的,入口還有一點點燙口,非常新鮮!小食:肉澡燙青菜~雖然是小食,但份量也不少!宜蘭蔥肉咸餅~這款個人特別喜愛,蔥油味好香濃,又係新鮮即炸,勾起不少台灣夜市的味道👍🏻👍🏻巧克力珍珠奶茶~珍珠控最愛,珍珠份量好多,而且好煙煙韌韌,非常有咬口!仙草奶茶~茶味濃,而且不太甜,而且外賣杯裝,飲唔晒可以帶走邊行邊飲☺️二人餐都係$188 ,性價比非常高,味道好,我和太太都好滿意,下次會再來幫襯!😋😋
今日同老婆喺黃金商場行完街,又去咗古早牛肉麵食晚餐!
我哋叫咗二人餐,有以下食物:

🐂古早紅燒牛肉 滷肉乾伴麵~

小食:
肉澡燙青菜~雖然是小食,但份量也不少!