2017-09-12 36 views
今日遇到的啲令到自己唔開心嘅事,所以要搵返啲窩心嘅食物,彌補自己心靈嘅空虛!因為食物會帶來開心,好嘅食物可以令你忘記咗不愉快嘅事!就係我最愛嘅拉麵仲有要肥美嘅叉燒那些年嘅登龍街只不過係一個電車廠電車總站,只不過係有一啲簡陋嘅大排檔,依家就完全唔同啦成條街變咗食街所以嚟到呢度食飯都有另一番嘅滋味一碗完美嘅拉麵係要配合濃厚嘅湯底,而且麵條要彈牙,啲叉燒就係我哋香港人最重要嘅主菜,要肥瘦均勻而且一定要經過🔥香嘅嘅程序咁樣先至係達到甘香可以令到人哋唔開心變開心嘅一碗完美的日本拉麵⋯⋯所以我今日就點左特盛炙燒豚肉拉麵$118再加替玉$20~~來個豐盛人生人哋話不醉無歸我就不飽不歸羽根燒餃子$35餃子餡脹卜卜,外皮炸到非常鬆脆唐楊炸雞$35雞件非常大隻,而且肉汁豐富,好好味今日呢一餐就可以紓解到我今日嘅唔開心啦⋯⋯
所以嚟到呢度食飯都有另一番嘅滋味
咁樣先至係達到甘香
可以令到人哋唔開心變開心嘅一碗完美的日本拉麵⋯⋯
所以我今日就點左特盛炙燒豚肉拉麵$118
再加替玉$20~~來個豐盛人生
人哋話不醉無歸我就不飽不歸
羽根燒餃子$35
餃子餡脹卜卜,外皮炸到非常鬆脆
唐楊炸雞$35
雞件非常大隻,而且肉汁豐富,好好味

今日呢一餐就可以紓解到我今日嘅唔開心啦⋯⋯
  • 羽根燒餃子