2014-03-17 4402 views
由於今晚仲要去街街,所以放工先係附近醫咗肚先。係灣仔,當然去啲多野食的地方找,找下找下就比passion的裝修給引咗我!佢有啲枱係好優閑的時候坐,因為係好舒服的梳化櫈;第二種係好似bar枱的高枱同高櫈,大部份的地方都係用木做,感覺好舒服。除咗裝修,佢的食物都好給引我,佢有幾個玻璃柜入面有甜品,有沙律仲有類似subway的麵包。我今日要食晚飯,下次先來試甜品。佢個cold plate有2種ham仲有沙樂美腸,加上麥包,蕃茄同酸青瓜。我好鍾意食ham所以佢咁的配搭好啱我,佢用的ham同自助餐的一樣,所以有質數的保證。佢地有4款的pizza,有ham,有三文魚,有磨菇,仲有一種唔好意思,唔記得咗。我揀咗三文魚,佢的配搭好清新,首先個餅係即叫即做,三文魚好鮮好甜,跟住係個pizza有沙律菜放係中間,我估係個餅差唔多ok果時放上去焗多一陣,因為個菜出來仲係好鮮嫩,仲有用油酸汁正過,所以口感非常獨特。我好期待下一次的甜品......

cold plate
三文魚pizza
我好期待下一次的甜品......

2014-03-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$90 (Dinner)
cold plate
三文魚pizza