ʟᴀ ᴠᴀᴄʜᴇ!🐮 ᴀᴅᴍɪʀᴀʟᴛʏ ᴘᴀᴄɪғɪᴄ ᴘʟᴀᴄᴇ 同朋友慶祝生日🎂已經係第三次食呢間sᴛᴇᴀᴋ ʜᴏᴜsᴇ一如既往既好食🤗一坐低淨係需要同職員講食幾多成熟就可以之後會比咗沙律你先但係因為我唔鍾意食醋,所以我就冇咩點食到個沙律,但係朋友就好欣賞🩷佢一個人食晒兩兜😂牛方面係ᴛʀɪᴍᴍᴇᴅ ᴇɴᴛʀᴇᴄôᴛᴇ sᴛᴇᴀᴋ咁我就係嗌ᴍᴇᴅɪᴜᴍ嘅牛好香,成數控制得好好,又唔會好韌🩷吾洗咬到牙都甩😂😂最鐘意有任食薯條🍟食到停吾到口😂另外我地嗌左枝酒飲下,吹下水🩷甜品方面,佢會係你食到咁上下推架甜品車黎同你介紹今日既甜品其實每日都會有大致上有五到六款嘅甜品🍨咁我哋就揀咗個檸檬蛋白撻同埋朱古力醬雪糕泡芙🩷個檸檬撻好夠酸🩷但係我覺得上面嘅ᴄʀᴇᴀᴍ多咗少少😂個泡芙就一樣咁好食,我去咗三次我三次都有食佢😂😂因為雪糕入面夾住泡芙,真係忍唔到口😂😂ᴘʀɪᴄᴇ$𝟹𝟿𝟾ᴘᴇʀ ᴘᴇʀsᴏɴ ɪɴᴄʟᴜᴅᴇᴅ -ᴛʀɪᴍᴍᴇᴅ ᴇɴᴛʀᴇᴄôᴛᴇ sᴛᴇᴀᴋ-ғʀᴇɴᴄʜ ғʀɪᴇs -ɢʀᴇᴇɴ sᴀʟᴀᴅ ᴡɪᴛʜ ᴡᴀʟɴᴜᴛs我再加左兩個甜品同埋一枝酒埋單大約係$𝟸𝟸𝟶𝟶左右🩷
ʟᴀ ᴠᴀᴄʜᴇ!🐮

一坐低淨係需要同職員講食幾多成熟就可以
之後會比咗沙律你先

牛方面係ᴛʀɪᴍᴍᴇᴅ ᴇɴᴛʀᴇᴄôᴛᴇ sᴛᴇᴀᴋ
咁我就係嗌ᴍᴇᴅɪᴜᴍ嘅
牛好香,成數控制得好好,又唔會好韌🩷
吾洗咬到牙都甩😂😂
最鐘意有任食薯條🍟食到停吾到口😂

另外我地嗌左枝酒飲下,吹下水🩷

甜品方面,佢會係你食到咁上下推架甜品車黎同你介紹今日既甜品
其實每日都會有大致上有五到六款嘅甜品🍨
咁我哋就揀咗個檸檬蛋白撻同埋朱古力醬雪糕泡芙🩷
個檸檬撻好夠酸🩷但係我覺得上面嘅ᴄʀᴇᴀᴍ多咗少少😂
個泡芙就一樣咁好食,我去咗三次我三次都有食佢😂😂
因為雪糕入面夾住泡芙,真係忍唔到口😂😂

ᴘʀɪᴄᴇ$𝟹𝟿𝟾ᴘᴇʀ ᴘᴇʀsᴏɴ
ɪɴᴄʟᴜᴅᴇᴅ
-ᴛʀɪᴍᴍᴇᴅ ᴇɴᴛʀᴇᴄôᴛᴇ sᴛᴇᴀᴋ
-ғʀᴇɴᴄʜ ғʀɪᴇs
-ɢʀᴇᴇɴ sᴀʟᴀᴅ ᴡɪᴛʜ ᴡᴀʟɴᴜᴛs

我再加左兩個甜品同埋一枝酒埋單大約係$𝟸𝟸𝟶𝟶左右🩷

2024-08-15
$500 (Dinner)
Celebration
Birthday