2023-04-29 485 views
羅麥記Total:💲191羅麥雞翼撈通粉配炒蛋多士 佢個醬汁就係瑞士汁!首先啲雞翼每隻個size都唔細隻 煮得好入味 唔會只係得個外皮有浸瑞士汁味 雞翼嘅肉質亦都好嫩滑 熟度啱啱好佢嘅通粉,最主要係靠個汁調味 份量都好多夠晒飽肚 甜甜哋好開胃 亦都唔會覺得好膩炒蛋多士就係普通嘅寒底牛油多士配炒蛋冇乜特別炸雞髀拼薯條炸雞髀亦都做得好出色!雞髀嘅size都好大隻 唔會揸到好柴 做到外脆內嫩薯條份量好多 同普通茶餐廳嘅一樣,唔算太特別椒鹽魷魚炒麵 呢一碟炒麵都唔錯 炒麵係幾夠鑊氣同埋都夠味 可惜魷魚唔夠脆口上到嚟嘅時候,已經比啲蒸氣焗冧左~紅豆冰粒粒奶茶紅豆好大粒好甜好味,而且奶茶亦都好香滑不過可能紅豆本身浸咗糖水,再加奶茶嘅糖水會有少少甜,所以如果大家唔鍾意咁甜嘅記住嗌少甜或者走甜 ~整體體驗都舒服座位唔會太迫,而且侍應都十分有禮貌同埋親切,算係商場入面平價之選嘅好選擇!食完成餐都覺得好滿足!推介大家去的~
羅麥記
Total:💲191
羅麥雞翼撈通粉配炒蛋多士
佢個醬汁就係瑞士汁!
炒蛋多士就係普通嘅寒底牛油多士配炒蛋冇乜特別

炸雞髀拼薯條
薯條份量好多 同普通茶餐廳嘅一樣,唔算太特別

椒鹽魷魚炒麵

紅豆冰粒粒奶茶
紅豆好大粒好甜好味,而且奶茶亦都好香滑

推介大家去的~