2023-09-29 13 views
之前去咗觀塘分店食過一次已經想再回購,咁啱經開新蒲崗可以去新分店睇下😍新店有更大嘅空間,環境光猛明亮充滿少女心💓餐廳甜品每日新鮮製作,質素相當有保證👍🏻✅芝士奶蓋燉蛋口感就好似平時飲嘅奶蓋飲品再加上蛋糕🍰層次和味道配搭發揮得非常好‼️一嚟可以大大啖食到鹹香嘅芝士奶蓋,燉蛋嘅味道更係甜而不膩✅北海道3.6牛乳鮮奶凍有幾款可以$100 任選6杯🍮抵食又好味奶凍口感滑溜,奶味濃郁✅冰糖紅棗杞子燉養顏燉品選擇多,仲可以選桃膠/雪燕/燕窩,滋補養生啱灑我✅蒜香雞翼尖除咗甜品出色,小食都幾唔錯👍🏻雞翼尖蒜香入味,食唔停口😆重點想幾時食都得,解凍即可🐻總結芝士燉蛋又另外有新驚喜,每次食完都覺得好滿足,顏值又高💓💛好味指數:4.9/5💛💜回頭指數:4.9/5💜 📍啖啖燕窩 (永顯工業大廈) (新蒲崗)新蒲崗彩虹道226-228號永顯工業大廈地下C3號舖
餐廳甜品每日新鮮製作,質素相當有保證👍🏻

✅芝士奶蓋燉蛋
✅北海道3.6牛乳鮮奶凍
有幾款可以$100 任選6杯🍮抵食又好味
奶凍口感滑溜,奶味濃郁
✅冰糖紅棗杞子燉
養顏燉品選擇多,仲可以選桃膠/雪燕/燕窩,滋補養生啱灑我

✅蒜香雞翼尖
🐻總結
芝士燉蛋又另外有新驚喜,每次食完都覺得好滿足,顏值又高💓
💛好味指數:4.9/5💛
💜回頭指數:4.9/5💜

📍啖啖燕窩 (永顯工業大廈) (新蒲崗)
新蒲崗彩虹道226-228號永顯工業大廈地下C3號舖